![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Eygeniko ?? ![]() ![]() to allo me ton τοτο το ξερεις ?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ όσες φορές πήγα να κάνω τσαμπουκά, απλά έχασα χρόνο. Όσες φορές φέρθηκα ευγενικά, πήρα την κλήση μου και εξαφανίστηκα σε χρόνο μηδέν. Επειδή στο ιστορικό μου έχω πολλά, πλεον αρνούμαι να παίξω το θέατρο του παραλόγου. Ξέρω ότι φταίω, τσιμπάω το πρόστιμό μου και συνεχίζω. Τουλάχιστον όσες φορές έκανα έτσι, γλίτωσα πινακίδες/δίπλωμα. Είναι να έχει και κατανόηση ο σερίφης. Άμα πάρουν το δίπλωμα από όσους κάνουν παραβάσεις, ποιους θα γράφουν μετά? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ γενικά έχω καλή άποψη για ΟΤΑΝ με έχουν σταματήσει.
Μια φορά μάλιστα με κάλυψαν μια χαρά (θέμα άλλου post αυτό) - να ναι καλά τα παιδιά. Άλλη φορά που ο σερίφης ήθελε να είναι σερίφης, πήρα την κλήση μου και μόλις την πήγα στον διοικητή του και εξήγησα τι (πράγματι) έγινε, την έσβησε, είπε και συγνώμη. Αλλά βέβαια αυτό που κανείς δεν αρνείται είναι ότι οι νόμοι είναι για όποτε χρειάζεται μπόνους ο τροχαίος και όχι γενικοί. Επίσης είναι γνωστό ότι το χέρι στα "κακάκια" δεν το βάζουν (ναι βλέπουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, χέρια, πόδια, μυαλά κλπ. αλλά άλλους σε καυγά οδηγών τους έβλεπα και κοίταγαν αλλού)... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|