![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τον τύπο που παει κατα πάνω τους κρατώντας.....ποιος ξέρει τι και την διμοιρια, που έχει σηκωμενες τις ασπιδες, δεν τα βλέπεις
Εκτός και οι ασπιδες ειναι σηκωμενες, για καλύτερη αεροδυναμικη και κρατηματα στις στροφές ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω θέλω να καταλήξω κάπου και να σταματήσει και η διαφωνία μας με κάποιους....
Η οικονομική κατάσταση και τα νούμερα που μας πλασαρουν καθημερινά, ειναι κάτι το οποίο θα ξεπεράσουμε και θα συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία Οι πραγματικοί δεσμοί μας με την Ευρώπη, ειναι τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο πολιτισμός.....τον τελευταίο καιρό ο διασυρμός της χώρας στο εξωτερικό ειναι μεγάλος και αυτο οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό, στις εικόνες που βλέπουμε ..... Μπορεί να κάνω λάθος....ιδωμεν
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κοίταξε την παρακάτω φωτογραφία και μην προσπαθείς άδικα να δημιουργήσεις λανθασμένα συμπεράσματα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ.....
![]()
Last edited by gsmaniac; 10-10-2012 at 18:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια να καταθεσω κ εγω την μικρη μου εμπειρια:τις προαλλες κληθηκαμε να μεταβουμε στο πενταγωνο-για εκπαιδευση στην καταστολη πληθους-χωρις να υπαρχει καμια προτερη ενημερωση για το τι ακριβως θα κανουμε.Οταν μεταβηκαμε εκει λοιπον οντως μας εδειξαν πως να φοραμε τον συγκεκριμενο εξοπλισμο κ πως να κανουμε <<γραμμες>>.
Οταν καποια στιγμη τελειωσε αυτη η ολιγοωρη εκπαιδευση-επιδειξη,συνεχισαμε να καθομαστε εκει χωρις αλλο προφανη λογο που να δικαιολογει πλεον την παρουσια μας.Οταν ο επικεφαλης μου πηγε να ρωτησει τον δικο επικεφαλης στο οποιο μας ειχαν διαθεσει για την εκπαιδευση αν μπορουμε να φυγουμε αυτος του απαντησε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι δεν μπορουσε να μας αφησει να φυγουμε,γιατι ισως χρειαζομασταν αν γινοταν κατι... Το θεμα μου δεν ειναι εκει ομως-δε με πειραξε οτι ευθυς εξ`αρχης δε μας ειπαν οτι απλα θα παμε να `φυλαμε το Πενταγωνο-αυτο που με πειραξε εμενα σαν ατομο-κ εκει ντρεπομαι που το λεω ετσι κι`ολας-πιθανοτατα να μην εκτελουσα αν με διεταζαν να`καταστειλω το πληθος`,ηταν οτι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι οταν μου ζητησαν να φορεσω την πανοπλια κ να παρω ασπιδα κ γκλομπ στα χερια...Διακριτικα ζητησα απο τον επικεφαλη μου να μην συμμετασχω κ εκατσα παραμερα. Ναι καταλαβαινω πως αν ο οποιοσδηποτε μπει στο Πενταγωνο θα πρεπει να απωθηθει,εγω ομως στο προσωπο του κοσμου που ισως εμπαινε,βλεπω το προσωπο του πατερα μου που καθαριζει ##### στο Δημο,των συναδελφων του που τρεχουν ολοι σα τον Βεγγο για τρεις κ εξηντα κ απλα δε μπορω να κανω αυτα που μου λενε,πειτε μου εσεις πως θα σηκωσω χερι να χτυπησω τον απεργο που ειναι απληρωτος εξι μηνες,ναι κ ας μπηκε στο Πενταγωνο αλλα δεν εχει να ταισει το παιδι του κοινως..-καλυτερα να κατσω να τις φαω,παρα αυτο το πραγμα. Δεν εχω κανενα προβλημα αν ο Τουρκος προσπαθησει κατι οπουδηποτε στην Ελλαδα να παω κ να σκοτωσω/θω,για το σπιτι μου ομως για την οικογενεια μου. Βαση αυτου του σκεπτικου μου λοιπον ειμαι λιγο πιο επιφυλακτικος απεναντι στο προσωπικο που υπηρετει στα ΜΑΤ,γιατι για εμενα δεν αξιζει οσο δυσκολα κ αν περνας,να αναγκαζεσαι(αν δε θες,γιατι πιστευω οτι πρεπει να θες να πας εκει),να σηκωνεις χερι στον κοσμο που απεργει η διαδηλωνει η να του ριχνεις χημικα.Αρα πρεπει κ καπου κ να το γουσταρεις...Η φτωχια καποιου δεν γινεται να ειναι δικαιολογια για αυτο το πραγμα... ΠΡΟΣΟΧΗ!Δε λεω σε αυτους που τα σπανε να μην τους σπανε κ τα μουτρα,αλλα μπειτε λιγο στη θεση μου:μια ομαδα απεργων-στην ηλικια των 40-50-εμπαινε στο Πενταγωνο φωναζοντας κ διαδηλωνοντας-γιατι φερ`ειπειν εχουν να πληρωθουν6-7 μηνες.Με τι κουραγιο εγω να τους χτυπησω-απωθησω οταν ξερω οτι ειναι στην ουσια απληρωτοι εργατες σαν κ τον πατερα μου..?Κ να πω κ το αλλο:στην ουσια ποιους να προστατευσω..?Ας μην επεκταθω καλυτερα... κ κατι τελευταιο:μην αρχισετε τις θεωριες οτι ο Στρατος ετοιμαζεται να βγει κ να βαραει κοσμο,οτι εγινε εκει εγινε για προστασια εντος του στρατοποεδου κ μονο.Απλα και τετοιο δεν ισχυει μην υιοθετειτε οτι γραφει ο καθενας σε κaθε blog. Αυτα απο εμενα,περιμενω με ενδιαφερον τις κρισεις σας. Last edited by stukas; 10-10-2012 at 18:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους και θέλουν να πουλήσουν μόνο και τίποτα άλλο.
Κοινότυπο να απομονώνουν φωτογραφίες και να κατευθύνουν συζητήσεις. Κοινότυπο ότι δεν συζητάμε φωτογραφία που τραυματίζεται βαριά αστυνομικός. Νομίζω σε επεισόδια αστυνομικοί κάνουν παρατυπίες σαφώς πολύ σοβαρότερες από την φωτογραφία που για μένα δεν λέει τίποτα. |
|
|
|||
|
|||
|
Όπως το είπατε.......................ΕΙΚΟΝΕΣ ................ ΑΝΑΛΟΓΑ από που θα τις δεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί για μενα το πεντάγωνο, είναι παραπάνω από σπίτι μου. Η όχι ;;;;; |
![]() |
|
|