![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με Αρκά & Λεοντόκαρδο το Matiz, άναψε και χρειάστηκε μία στάση στο κέντρο... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Περάσαμε και μεις μια χαρά.
Είχε και την πλάκα του, διότι σε μια στιγμή γυρνάω και βλέπω τον Δαναό. Γυρνάω από την άλλη και βλέπω τον... Δαναό. Ξανακοιτάω από την μια και ξαναβλέπω τον Δαναό. Ξανακοιτάω από την άλλη και μεταξαναβλέπω τον Δαναό... ![]() ![]() Κοιτάω μπροστά μου τί πίνω και βλέπω καφέ... ![]() Μετά κατάλαβα. ![]() Να ζήσετε ρε παίδες. Τέτοια ομοιότητα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Μια χαρα ο βορειος καφεδακος......να το επαναλαβουμε!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπεις που γκρίνιαζες;;; Αμάν πια, φαγώθηκες!
![]() Και εις άλλα με υγεία... |
|
|||
|
|||
![]() Που να δεις τι τραβαγα εγω οταν ημασταν μικροτεροι που εμιαζαν περισσοτερο... ![]() Καλημερα Δαναε.....ο Νικος ειμαι... Για σου Νικολα ο Δαναος ειμαι... ![]() Ειχα τρελαθει ,τωρα τους ξεχωριζεις χαλαρα!! ![]() |
![]() |
|
|