![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Καμιά 100η μέτρα από εδώ τελείωνε η άσφαλτος. ![]() Εδώ φαίνεται καλύτερα πόσο θέλει ακόμα. ![]() Απόσπασμα:
Για Καλλέργη λες; ![]() ![]() Δεν ξέρω αν πλέον κάποιος έχει ρίξει χώμα σ'αυτόν τον πετρόδρομο αλλά αν είναι όπως ήταν... καλά να περάσετε!!!! ![]() ![]() ![]() Οι φωτογραφίες είναι από την Φλώρικη εκδρομή. Εγώ μάλλον το απόγευμα θα έρθω, παίζει να είναι μαζί μας κι ο Μιχάλης (με το CB1300), θα ξέρει αύριο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ρε εσυ κολωνεις με το χωματινο οδοστρωτηρα??!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι είπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρε δεν ντρέπεσαι; Αυτό σηκώνει κόντρα!!!! ![]() ![]() Εγώ, να πάω με τα πόδια; ![]() (προς ενημέρωση το είπα... ... για να δείξω πως κι εκεί έχω πάει!! ![]() ![]() Προς όσους γνωρίζουν: λόγω της ανάβασης θα κλείσουν κάποιοι δρόμοι; Και αν ναι ποιες ώρες; |
|
|||
|
|||
![]() Για ενυμέρωση σας φιλαράκια το τραπέζι της Κυριακής το μενού έχει κανονιστή 15 ευρώ κατ άτομο θα είματε περίπου 115 άτομα
έ ρε γλέντια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Προς όσους γνωρίζουν: λόγω της ανάβασης θα κλείσουν κάποιοι δρόμοι; Και αν ναι ποιες ώρες; [/QUOTE] Γιάννη ο Αγώνας θα ξεκινήση από τα Χανιά 11 ώρα και θα ακολουθήση την διαδρομή προς Ομαλό με τερματισμό στους Λάκους 12:30 θα έχουν ανοίξει οι δρόμοι . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιοι θα έρθουν μόνο για το τραπέζι της Κυριακής χωρίς διανυκτέρευση.
![]() Πάντως κρατάτε κι αδιάβροχα καλού κακού... |
|
|||
|
|||
![]()
Οι δρομοι δεν θα κλεισουν για τον αγώνα. Το πρωτο αυτοκινητο ξεκινα απο τα Χανιά στις 11, υπολογιζεται να ειναι γύρω στις 11.45 στους Λακκους και μετα απο 30 λεπτα ανασυγκροτηση ξεκινα για Ομαλο, που αναμενεται να φτασει γύρω στις 1-1.15.
Μεχρι τοτε, σας προτεινω κι εγω βολτα στη Γρελεσκα - ξερει ο σπιτικός τον δρομο-. Πραγματι ειναι 300 μετρα χωμα-πετροδρομος, οχι παραπανω. Αξιζει τον κοπο, σε αντιθεση με το Καλλεργη, που ο χωμαπετροδρομος ειναι πολύς και μονο για τον Ευτυχη και το RT. Καλή ανταμωση. Εγω θα ειμαι με ενα Triumph TR4 και η Κατερινα7 με ενα ανοικτο Mersedes. |
![]() |
|
|