![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα παιδί νεκρό και πέντε τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8.10 το πρωί στο ρέμα της Χελιδονούς, επί της λεωφόρου Δεκελείας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός του ΙΧ οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με το σχολικό λεωφορείο των εκπαιδευτηρίων Αναγέννηση/Αντωνόπουλου. Συνέπεια του τραγικού δυστυχήματος ήταν ο θάνατος του 10χρονου παιδιού που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο και σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. H οδηγός του ΙΧ και η συνοδός του λεωφορείου έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται, με την οδηγό να φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αμυχές φέρουν τρία από τα 19 παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό. Τα παιδιά επέμεναν να πάνε στο σχολείο, όπου εξετάστηκαν προληπτικά από άνδρες του ΕΚΑΒ και τελικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού όπου βρίσκονται εκτός κινδύνου.. Οι πρώτες εκτιμήσεις της τροχαίας κάνουν λόγο για ολισθηρότητα του δρόμου. |
|
|||
|
|||
![]()
Ολισθηρότητα είχε στο μυαλό της ανεγκέφαλης που άφησε το παιδί χωρίς ζώνη ασφαλείας......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από το πρωί θέλω να το βάλω το θέμα, αλλά το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι.
Τελικά το ανεβάζω με την λογική ότι έστω και ένας γονιός να τρομάξει και να μην βάζει το κλειδί στην μίζα αν τα πιτσιρίκια δεν έχουν δεθεί με τις ζώνες θα είναι κέρδος. Είναι ότι χειρότερο να χάνονται 10 χρονών παιδιά με αυτό τον τρόπο.... |
|
|||
|
|||
![]()
"Τιμωρήθηκε" με τον χειρότερο τρόπο Βασίλη, ας μην το πάμε προς τα εκεί..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας μην πιστεύουμε ότι γράφεται και τις ανώνυμες <<πληροφορίες>>… έχω ιδία αντίληψη για το ατύχημα και ΔΕΝ είναι σωστή η <<πληροφορία>>.
![]() Οι λεπτομέρειες είναι στοιχεία της δικογραφίας και δεν δημοσιεύονται. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για ποιές ζώνες ασφαλείας μιλάτε?
Κάθε πρωί εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες γονείς σε όλη την Ελλάδα πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο πάνω σε μηχανάκια χωρίς κράνος χωρίς τίποτα.Πολλές φορές τους βλέπω να έχουν και τα δυό παιδιά πάνω στο μηχανάκι...ένα μπρός και το άλλο πίσω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δύστηχώς έτσι είναι τα πράγματα και το συγκεκριμένο περιστατικό να μην έχει γίνει στις λεπτομέρειες ακριβώς έτσι, όπως λέει ο TEOSS πιο πάνω ,αυτά γίνονται και χωρίς ζώνες στα αυτοκίνητα και χωρίς κράνη στά μηχανάκια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τραγικό...... Αυτά που λένε για αμυχές δεν είναι ακριβώς έτσι. Δύο από τα τραυματισμένα παιδιά είναι ασθενείς μου,δύο κορίτσια. Πράγματι δεν τραυματίστηκαν βαρειά, αλλά το ένα από αυτά χτύπησε στο χέρι και τα δύο έχουν χτυπήσει στο πρόσωπο. Η μητέρα τους που μου τηλεφώνησε για να ακυρώσει το ραντεβού μου είπε ότι οι τραυματισμοί έγιναν διότι "ξεκόλλησαν" τα καθίσματα του σχολικού.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νεκρό ένα παιδί σε ΙΧ από τροχαίο με σχολικό στο ρέμα της Χελιδονούς — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) Τι να πω, το "σύμφωνα με πληροφορίες" είναι και ο λόγος που δεν το ανέβαζα, αλλά είναι τόσο "δυνατό" το "μήνυμα' που εκπέμπει η είδηση που μπορεί να ταρακουνήσει κάποιους που θεωρούν ότι κάτι τέτοια συμβαίνουν μόνο σε άλλους. |
![]() |
|
|