![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ξαναμπερδευτικα |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δαγκωνε ΟΣΟ θελεις
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (παρεπιπτωντος Γιωργη χρονια σου πολλά φιλαρακι...)
Last edited by jtnakos; 17-10-2012 at 14:56. |
|
|
|||
|
|||
|
κύριοι, δεν έχω αλλάξει ποτέ και τίποτε εκτός εξουσιοδοτημένου συνεργείου.
Ο μηχανικός είναι ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια.... πάντα 20-50 μου έβαζε/βάζει. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα εξουσιοδοτημένο παίζει με τις επίσημες προδιαγραφές..... παράλληλα δεν έχω τη παραμικρή ενόχληση από το κύκλωμα του λαδιού και μάλιστα καίει σπάνια το λάδι και έχω ταξιδέψει και με 42-44 βαθμούς συνεχόμενα.... τί να πώ ? μάλλον τα καίει όλα.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χρειαζεται λαδι που να συμπεριφερεται σαν 10αρι αυτο το μοτερ.. Απο εκει και περα βαζεις απο 10 50 μεχρι 5-60 η οτι αλλο θελετε που να δουλευει σε αυτο το ευρος ιξωδους δηλαδη 10 εως 50 Αν το ΜOTOREX πιανει αυτα τα ιξωδη ριχτο μεσα γιατι εχει καλη φημη. |
|
|
|||
|
|||
|
Οποιοδήποτε 10-40 για τις θερμοκρασίες της Ελλάδος
![]() Αυτό βάζουν και οι αντιπροσωπείες, από τον χειμώνα που μας πέρασε. Μέχρι τότε επέμεναν στο 20-50, χωρίς πρόβλημα βέβαια. Η επιμονή έχει να κάνει με τα αποθέματα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν και βλέπω διαφορετικές απόψεις φίλε και μάλλον σε μπερδεύουμε παρά σε βοηθάμε. Last edited by vtheo; 17-10-2012 at 15:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Βρε αδέρφια, υπάρχει το manual.....
Στα 10+ μοντέλα λέει 10-40!!!! (για θερμοκρασίες Ελλάδος, από -10 και πάνω). Αν είναι κάποιος Νευροκόπι με κάτω από -10, ας βάλει 5-40. Τέλος
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενα αλλο ρε παιδια....
το λαδι για εν σειρα κινητηρες ειναι ιδιο με το λαδι για τους boxer?????δλδ ενα οπιοδηποτε 10w50 κανει για τον boxer??(ενοειται μοτολαδι) ![]() γιατι το λεω αυτο???? ο ακατανομαστος στην Θερμη ζηταει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...π.χ τον Απριλιο πηρα βαλβολινη με 16 ευρω και προχες μου την χρεωσε 25 ....και πιστευω πως το λαδακι θα το ζηταει στο 20ρικο κοντα ενω στο εμποριο θα το βρω μιση τιμη... Last edited by jtnakos; 17-10-2012 at 17:02. |
![]() |
|
|