17-10-2012, 17:15
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
|
|
Απάντηση: Όσοι ξέκοψαν από τη γη τους, έχασαν τον δρόμο για την Ιθάκη.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns
Δεν φταίει κανείς άλλος.. η ελευθερία που μας έχει δωθεί εδώ μέσα και την εκμεταλλευόμαστε όσο μπορούμε φταίει.
Αν δεν μπορούμε να σεβαστούμε τις απόψεις κάποιου καλύτερα να απέχουμε από την συζήτηση.
Σε άλλα φόρα αρκετοί θα είχαν φάει πόρτα πολύ καιρό τώρα.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Eftixis
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Δεν ειναι κακό να διαγράφονται μηνύματα, όταν πρέπει.... 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns
Με το delete στο χέρι είμαι Κωστή αλλά ευελπιστώ (μάταια) πως κάποιοι θα μπορούσαν να συνετιστούν κάποτε και (άκουσον άκουσον) να ζήταγαν ίσως και συγνώμη για απρέπειες στα γραφόμενά τους και έλλειψη σεβασμού σε όσους τους διαβάζουν. Επίσης κάποια post δεν διαγράφονται καθότι σκιαγραφούν τον χαρακτήρα των συγραφέων τους, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι με ποιους έχουν να κάνουν.
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Νομίζω ότι ειναι εύκολο να καταλάβεις κάποια πράγματα
Σε θέματα όπως αυτο, πρέπει να διαγράφονται μηνύματα, χωρίς δεύτερη σκέψη
Πρέπει να σταματήσει το κυνηγητό μεταξύ κάποιων, σε όλα τα θεματα 
Μαζι με το ΕΛΕΟΣ, παει και το ΗΜΑΡΤΟΝ
|
Καντε το ομως διαγραψτε τα αφου ενοχλουν κι αφου ειστε moderator δλδ τι αλλο πρεπει να γινει για να διαγραφτει ενα μηνυμα, ακομα και εδω σε κατι τοσο αγνο και ομορφο επικρατησαν οι υβρεις...ΗΜΑΡΤΟΝ που λεει και ο Κωστας και ΕΛΕΟΣ που λεω κι εγω....
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ενοχλει καποιους που θελουν να μιλησουν ομορφα με αποψεις και επιχειρηματα στο φορουμ, δλδ θερουμε ενα φορουμ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ?? 
Εδω εμενα μου εχουν σβησει μηνυμα που ουτε εβρισα ουτε τπτ απλα για να μην αναψουν τα αιματα (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ) ενω ειχα δικιο...το δεχτηκα ομως και τωρα σε ολα αυτα ουτε ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ??? Ε ΟΧΙ...ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ???
ΑΥΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ???.....ΟΧΙ... ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΑ ΕΔΩ?????
|