![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αν εχεις εποξικο στόκο και εποξικη κολλα ανάλογα με την περιπτωση ναι γινετε ![]() λοοκ: Από πτώση αριστερά, έκανε ρήγμα το καπακι των βαλβιδων του μπόξερ και έχανε λάδι το μπατάρισα και με προσοχή πήγα στον προορισμό μου... ![]() εκεί λοιπόν με χρήση εποξικής κόλας 2 συστατικών το επισκέυασα και αυτό κράτησε για πολύ καιρό μέχρι να βρω καπάκι μεταχειρώ να το αλλάξω.. μπορει και έξι μήνες.. Η σχισμή ήταν μικρή κάτω από χιλιοστό αλλά είχε μήκος 12 ποντους και παραπανω Αν ήταν μεγαλύταρη θα χρειαζόταν εποξεικό στόκο 2 συστατικών φωτό επισκευης: ![]() Αυτή την κόλλα χρησιμοποίησα και από τότε πάντα έχω μια μαζί μου.... ![]() εποξεικό στόκο 2 συστατικών: ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@ siraxanz
Ρε συ Χάρη, πάντα το είχα απορία και δοθείσης ευκαιρίας ας μάθουμε και κάτι. Δεν πρέπει να πλυθεί καλά με βενζίνη το όποιο μεταλλικό κομμάτι προσπαθήσεις να κολλήσεις για να φύγει η λαδίλα?? Και καλά το καπάκι πέσε το έβγαλες και το ξέπλυνες με βενζίνη από το ρεζερβουάρ, το κάρτερ πως το καθαρίζεις και το στοκάρεις ή το κολλάς?? |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη αν ρέει λάδι από το σπάσιμο φυσικά είναι θέμα..θέλει άδειασμα...
Καθάρισμα πάντως μπορείς να κάνεις παντου ακόμα και από κατω στο κάρτερ.. Την ξαπλώνεις στο πλευρό φροντίζεις να μην τρεχει λαδι αδειάζοντας το αν και θα εχει αδειασει μονο του εκει κατω σε μεγαλη τρυπα σε μικρη δεν υπαρχει θέμα.. καθαρίζει καλά και εφαρμόζεις σε στρώματα.. λιγο λιγο.. Πάντα έχουμε την 5λεπτη μαζί μας και βαζουμε λιγο λιγο.. οσο κολλησει στο δερμα εκει μενει και φευγει μαζι με το δερμα στο μπανιο... ![]() Ειναι πολύ καλο υλικο και με καλη προσφυση...τωρα πηρα και μια άλλη που ειναι ασημι χρώμα... Αυτή: ![]() Εχει πλάκα ότι η μονη διαφορά με την κοκκινη παραπανω ειναι το χρωμα ![]() Το μαμημενο το μαρκετινγ..πετάει λέμε.. χρωματακι ασημι, ονοματακι πιασαρικο και ετοιμο το νεο προιόν ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη σε μαγαζί με χρώματα την βρίσκουμε;
|
![]() |
|
|