![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο μυαλό μου είστε ....
Εχω το manual s του Hanes όπου αναφέρει και τη παραμικρή τιμή σε nm για οτιδήποτε θέλει η μπουμπου ... Σαφώς και χρειάζονται 2 ροποκλειδα καθώς οι τιμές που χρειαζόμαστε είναι μεταξύ 4 και 60 Nm .... MΕσα λοιπόν και εγώ ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ή πιανουμε όλο το εύρος των ροπών, ή παίζουμε !!!Εγω πάντως, όπως έχω ήδη αναφέρει, έχω τρία. -4 εώς 10 nm -10 εώς 80 nm και -80 εώς 200+ (δεν θυμάμαι, γιατί το χρησιμοποιω σπάνια)! Υπερβολικός ε ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Για το τι μάρκα είναι, τι μέγεθος έχουν κτλ, όταν πρώτα ο θεός, κατέβω Αθήνα (γουστάρω τρελά το χωριο- αυτο έχει σχέση με το άλλο θρεντ
), σας λέω λεπτομέρειες.Προς το παρόν απολαμβανω τον χυμό μου, στις πηγές των Χαρίτων (Ορχομενος Βοιωτίας ) και δίπλα στον ποταμό, παρέα με τις πεστροφες !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εγω ειναι αθηνα............ |
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις γύρισα σπίτι! Ο χυμος έγινε μπύρες, και οι πεστροφες, κοψιδια
!!!Την έχω κάνει πάλι ταράτσα . Άντε να κοιμηθώ τώρα με τέτοιο στομάχι.... Αχ, αυτα είναι μερικά απο τα βάσανα του χωριού ....
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εδώ και μερικές μέρες ψάχνομαι κι εγώ για αγορά ροπόκλειδου.
Νομίζω ότι τα Norbar έχουν καλή σχέση ποιότητας/τιμής. Στα + και η ύπαρξη αντιπροσωπείας Καταλήγω στα ΤΤ20 (1-20nm) & ΤΤ100 ή Profesional 100 (20-100Νm) Να οργανωθούμε όπως προτείνει και ο Χάρης Έχει ζητήσει κάποιος προσφορά/ές; |
|
|
|||
|
|||
|
Ζήτησα μια προσφορά για ροπόκλειδα της Norbar την οποία επισυνάπτω.
Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρων στα προϊόντα μας. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η κάτω προσφορά ισχύει μόνο για μέλη σας και μόνο για ομαδική αγορά και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι τιμές τις προσφοράς είναι οι χαμηλότερες που μπορώ να δώσω, (είμαι και εγώ της γενικότερης ‘οικογένειας’ και συμμερίζομαι τις ανάγκες που υπάρχουν)… Ότι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω είμαι στην διάθεση σας. NorbarTrueTorquewrench ΤΤ20 1-20Nm καρέ 1/4 ή 3/8 77,00€ NorbarTrueTorquewrench ΤΤ50 8-50Νm καρέ 3/8 ή 1/2 82,00€ NorbarTrueTorquewrench ΤΤ100 20-100Νm καρέ 3/8 ή 1/2 88,00€ NorbarTrueTorquewrench ΤΤ200 40-200Νm Καρέ 1/2 110,00€ Τα δυναμόκλειδα του αγγλικού εργοστασίου Norbar είναι επαγγελματικά εργαλεία ανώτερης ποιότητας και συνοδεύονται με πιστοποιητικό καλής λειτουργίας και ακρίβειας για το κάθε ένα ξεχωριστά. Οι τιμές είναι χωρίς τον Φ.Π.Α και όλα τα δυναμόκλειδα υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα (καλό είναι να γνωρίζω την ποσότητα νωρίτερα). Δωρεάν μεταφορικά για αγορά άνω των δύο δυναμόκλειδων. Φιλικά Γιάννης Πικουνης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καθόλου υπερβολικός..
|
![]() |
|
|