![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
με γκαζακι κ σκηνη το ταξιδι γινετε μοναδικο κ ζεις πολυ ποιο εντονα ολο το ταξιδι.... δεν ειναι το ψυχρο ξενοδοχειο που πας κοιμασε κ φευγεις.. οποιος το δοκιμασει θα τρελαθει αρκει να το γουσταρει
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο πολύ ωραίο το ταξίδι σας και πολύ ωραία περιγραφή ,μου θυμίσατε το δικό μου ταξίδι το 2011 με βέσπα ,πάρα πολλές ομορφιές πραγματικά, και πάλη συγχαρητήρια
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ειναι το ονειρο μου!!μπραβο στα παιδια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι πολυ ευκολο να το κανεις πραγματικοτητα με λιγα λεφτα κ πολυ τρελα....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι ταξίδια παιδιά.
![]() ![]() ![]() Και μη ξεχνάτε να κάνετε σχέδια για το επόμενο. Υ.Γ. Την επόμενη μπύρα στην Πράγα, Την κερνάτε εσείς. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά.Είναι πολύ σημαντικό να κάνει κανείς τα όνειρά του πραγματικότητα.
Εύχομαι σε όλο το φόρουμ να μπορούν να τα πραγματοποιούν. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στα παιδιά,
οφείλω να υποβάλλω τα σέβη μου κ το θαυμασμό μου για την υλοποίηση του ονείρου σας. ![]() Έχω κάποιες ερωτήσεις μιας κ σκεφτόμαστε με φίλο την άνοιξη (πρώτα ο Θεός ) για κάποιο ταξίδι στη κεντρική Ευρώπη. -Περίπου στα 1000 ευρώ ο καθένας να υπολογίζουμε; -Τα χρήματα τα κουβαλούσατε μαζί σας κ αν ναι ΔΕΝ φοβηθήκατε για τπτ κλοπές; -Είχατε υπολογίσει τα χλμ απο πριν ώστε στη χάραξη της διαδρομής να έχετε τον ανεφοδιασμό για καύσιμο υπολογισμένο; -Χρησιμοποιήσατε GPS ή κατάλαβα λάθος κ αν ναι υπήρχε κάποιο σφάλμα; -Διπλώματα,χαρτιά,ασφάλειες, διαβατήρια, οδική βοήθεια; -Ανταλλακτικά ή αναλώσιμα που πήρατε μαζί σας; -Τι έλεγχο (service) κάνατε πριν από το ταξίδι; -Πόσα χλμ διανύσατε; Κ τελευταία ερώτηση (αρκετά σας ζάλισα ![]() ΠΩΣ μα ΠΩΣ πείσατε τα ταίρια σας να λείψετε 20 μέρες ![]() Ο Άγιος Χριστόφορος πάντα μαζί σας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα σας λογια κ κωστα οι επομενες μπυρες ενοειτε απο εμας κ οχι μονο στην πραγα αλλα οπου βρεθουμε... οσο για το επομενο ταξιδι οι χαρτες εχουν ανοιξει ηδη κ χαραζετε η πορεια για ακομα ποιο μακρια βεβαια... ελπιζουμε να παν ολα καλα κ να τα καταφερουμε κ του χρονου..
φιλε μου θα σου στειλω με ενα πμ το κινητο μου κ οποτε θελεις παρε τηλ να σε απαντησω σε οτι θελεις γιατι εδω ειναι λιγο δυσκολο να στα πω ολα αυτα... |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη, υπέροχο το ταξίδι σας κι ακόμα περισσότερο η παρέα από ότι κατάλαβα. Πάντα γεροί κι ευδιάθετοι στο μέλλον για απολαυστικά ταξίδια.
Ωστόσο, θα ήθελα να σταθώ στο πρόβλημα που συναντήσατε στα ουγγρικά σύνορα με τα φώτα της μηχανής. Προβληματίστηκα, γιατί έχω διαβεί τα περισσότερα ευρωπαϊκά σύνορα (με ίδια φώτα xenon) χωρίς να με ενοχλήσουν. Της δε Ουγγαρίας, τα έχω περάσει πολλάκις με υποτυπώδη μάλλον έλεγχο, νομίζω μάλιστα πως από την πλευρά των αυστριακών δεν υπάρχει καν έλεγχος. Μήπως πέρασες νύχτα κι ήταν "προκλητικά" ενοχλητικά για τους υπαλλήλους; Πώς ακριβώς τους έπεισες για την αποφυγή προστίμου; Συγνώμη για την περιέργεια μου, όμως καταλαβαίνεις... Νομίζω είναι σημαντική μια μικρή διευκρίνηση για κάθε μελλοντικό ενδεχόμενο που ο καθένας μας θα ήθελε να αποφύγει. |
![]() |
|
|