![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...
![]() ![]() περιμένουμε λοιπόν μιας και έχεις ψάχνει στο αντικείμενο!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νομίζω ότι τα έχω εξηγήσει πολλές φορές. Πλήρως και αναλυτικότατα! Παραπάνω γίνεται κουραστικό, ειδικά σε κάποιους που δεν θέλουν να καταλάβουν... Πες μου και εσύ πια είναι η διαφορά μιας URAL και μιας BMW...? Με καλύπτει απόλυτα η παρακάτω απάντηση. Νομίζω ότι έχω καλύψει πλήρως το θέμα από κάθε μεριά Είναι διαφορετικό να δουλεύεις ως φωτογράφος με Nikon D1 και διαφορετικό με Kodak pocket... (που έχει και περισσότερα "κόλπα") Απόσπασμα:
Υπάρχει και σουγιάς victorinox, υπάρχει και ίδιος εμφανισιακά που παίρνεις δώρο με περιοδικό και κοστίζει το 1/20... Και για το μηχανάκι σας υπάρχουν και κάτι κινέζικα τακάκια που κοστίζουν 3€ το ζευγάρι! Τα χρησιμοποιείτε; Εν πασει περιπτώσει εάν και εφόσον θέλει ο διαχειριστής του φόρουμ μπορεί να οργανώσει την ομαδική, διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Last edited by Doc_; 24-10-2012 at 08:01. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() όσο για τα παραδείγματα σου ...μην μπερδεύεις τις π@@@@@ με τις β@@@@@,,,,,, αυτό σε κάνει μάλλον κακό πωλητή....και όχι αυτό που προσπαθείς να κανείς βλέπεις ότι εδώ και καιρό ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του... το αν εσύ δεν εκπροσωπείς αυτά τα φθηνό αντικείμενα... όπως λες και μας κάνεις καλύτερες τιμές είναι άλλο καπέλο.... εγώ σου ζήτησα να μας πεις, τις διαφορές των μοντέλων που πουλάς με τα 102 103 κτλ. αν πάλι δεν θες με γεια σου με χαρά σου..... οσο για τα φθηνοκινεζικα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον.
Με απασχολεί λίγο η κατανάλωση μπαταρίας και η αδιαβροχοποίηση. Το ότι θα με ειδοποιήσουν όταν κινηθεί η μηχανή και θα έχω σήμα που πηγαίνει, νομίζω ότι τα φθηνα θα κάνουν την δουλειά τους. Ebay βλέπω και κάτι αδιάβροχα λένε και αυτονομία 250 ώρες. Mini Waterproof Realtime Personal GPS GSM GPRS Tracker Monitor Tracking Device | eBay Και εγγύηση δύο χρόνια. Αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν έχει λειτουργία live μόνο με sms. Υπάρχει και το τκ104 αδιάβροχο και 60 ημέρες standby Mini Waterproof Realtime Personal GPS GSM GPRS Tracker Monitor Tracking Device | eBay αλλά ξεφεύγουμε σε τιμή και μετά θα το σκεφτόμουν για mytrack ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το σωστό Hot Car Vehicle GPS Tracker TK104 Quad Band Magnet Long Standby Time Listen In | eBay και με μπαταρία 6000 mah |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χαχαχα! Το ότι δεν είμαι καλός πωλητής το ξέρω !!! Για αυτό και δεν σας παραμυθιάζω, αλλά σας εκθέτεις όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, και σας λέω αλήθειες! Γιατί εγώ δεν είμαι ο κινέζος που δεν θα ξανά δείτε... ΥΓ τα teltonika κατασκευάζονται Λιθουανία. Οσο για τις διάφορες ενός ΤΚ102 με ένα GH3000 ας πούμε, είναι τόσες όση και η διαφορά του iPhone με το πρώτο Ericsson 337 αν θυμάσαι... Κινητό τηλέφωνο το ένα, κινητό και το άλλο, και τα 2 στέλνουν SMS, και τα 2 έχουν menu κτλ... Από κει και πέρα το χάος! Πρέπει να δεις από κοντά το πρόγραμμα του σεραρίσματός τους για να καταλάβεις: το ένα δέχεται 5 εντολές με SMS στο άλλο φλασάρεις από USB 70 διαφορετικές παραμέτρους... Last edited by Doc_; 24-10-2012 at 19:56. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 01:02 |
GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 13:09 |
GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 15:24 |