![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Άντε ρε παιδιά και μας έχουν φάει τα σακίδια. Θέλω 42-46 lt, να χωράει και τίποτα, μην το κάνετε σαν την μαμα BMW. Έχω γενέθλια 13 Φεβρουαρίου - πιστεύω να είναι έτοιμη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Μέχρι 13 Φεβρουαρίου θα έχεις και χρόνο για να μαζέψεις τα χρήματα για ένα μίνι (χειμερινό) ταξιδάκι με το νέο σου top-case Made in Greece Όσο για το μέγεθος να είσαι σίγουρος πως θα χωράει και μισή προβατίνα + τα παρελκόμενα. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που ξέρεις, μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι με παρόμοιες απαιτήσεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν πάρω φωτογραφία δεν έχω κάποιο πρόβλημα να δώσω εδώ την απάντηση ! φωτογραφία δεν πήρα ακόμα ίδωμεν !
|
|
|||
|
|||
![]()
Στις 12 Οκτωβριου ανηφορισα προς τη Ρουμανια.
Ηταν ευκαιρια ιδανικη να δοκιμασω τις βαλιτσες των παιδιων ![]() Περιπου 3000χλμ,φορτωμενες οσο δεν παιρνει,ειδικα στο ανεβασμα. ![]() Οι διαδρομες στη Ρουμανια μονο απο επαρχιακους και αρκετα χιλιομετρα σε λακουβοδρομους ![]() Δεν προβληματιστηκα καθολου ,σε οτι αφορα την ανεση σε σχεση με το βαρος ![]() Οσο για τη στεγανοτητα,μετα απο πολυωρη βροχη στη Ρουμανια την Κυριακη 14 Οκτωβριου ,οσο και στην Ελλαδα την Τριτη το βραδυ ,το αποτελεσμα ηταν το αναμενομενο. Δεν περναει σταγονα ![]() ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() griv-gs & Lupo θα βγει και το tool-box απλά έχουμε επικεντρωθεί στο top-case. Θα είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που δίνει η γνωστή εταιρεία για τα GS μόνο που θα είναι πιο οικονομικό και φυσικά by Atlas ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το γεγονός πως έμεινες απόλυτα ικανοποιημένος από τις βαλίτσες (ξέροντας που πας και με τι συνθήκες ταξιδεύεις) για εμάς σημαίνει ΠΟΛΛΑ. Καμιά φωτογραφία θα δούμε? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φαινονται καθαρα οι δικες μου βαλιτσες και η μια βαλιτσα του Αλεξ.Και η αλλη του βαλιτσα ιδια ειναι... ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εν Χριστώ αδέλφια αναμένω. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 10:18 |