GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-10-2012, 18:54
kornlaz Ο/Η kornlaz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: 1200gs(2010)
Προεπιλογή Απάντηση: Με κλάματα έφυγε η Λιάνα Κανέλλη από τον ΣΚΑΙ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER Εμφάνιση μηνυμάτων
Συνεχιστε, τώρα δεν σας φοβάμαι !!!
Πήρα κομπιουτερακι στα χέρια μου...
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2012, 19:01
Giannme Ο/Η Giannme βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: Χανιά (Κρήτης)
Μoto: Bmw R1200Gs '08

Δεν θα μπω σε πολιτική αντιπαράθεση με κανένα, πολύ απλά γιατί δεν ανήκω μόνιμα και ταγμένα σε καμία πολιτική κοινότητα. Ακούω, βλέπω παρακολουθώ θέσεις και απόψεις και αυτός που θα καταφέρει να μου δημιουργήσει την πεποίθηση οτι θα μας απογοητέυσει λιγότερο γίνεται κομιστής της ψήφου μου. Προσπαθώ να λειτουργώ αντιληπτικά και με απλή λογική κρίση. Το μόνο που έχω να παρατηρησώ στο συγκεκριμένο περιστατικό είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία όντας γνωστή σε όλους μας απο τις εκατοντάδες "στιγμές" συμπεριφοράς της έχει εμφανίσει να έχει ένα αρκετά σκληρό και ψύχραιμο προφίλ απέναντι σε αντιπαραθέσεις πόλύ έντονες οπου προσωπικά μου δίνει την έντύπωση οτι το νιώθει ως πολύ " οικείο περιβάλλον". Επομένως αυτή της η αντίδραση εμένα προσωπικά χωρίς να έχω την αμεμπτη και τέλέια κρίση, (υποκειμενική εκτίμηση καταθέτω) με ξάφνιασε και με αιφνιδίασε ειδικά όταν δεν υπήρχε υλικό " μνήμης" για αυτήν πχ. studio antenna, εμφάνιση Κασιδιάρη, απόπειρα βίας απο οποιονδήποτε, παρα μόνο ενα υπονοούμενο απο δυο γάντια του box , που αφήνουν μάλλον περισσότερο υπονοούμενο αθλητικό στους περισσότερους απο έμας (αγώνα box) παρά επεισόδιο βίας οπως εκδηλώνεται καθημερινά στην κοινωνία μας και υπέστη στο παρελθόν και η ίδια. Τέλος στην περίπτωση που δεν κατάφερε να διαχειριστεί την υποψία τρόμου που την καθήλωσε σε λιγμούς, προβληματισμό μου δημιουργεί η διαχείριση της απόφασής της να καλωδιωθεί για να εμφανιστέί κανονικά στην εκπομπή που αποτέλεσε πηγή ψυχολογικού κατακερματισμού της κσι μάλιστα άμεσα, διακατεχόμενη υπο το καθεστώς σύγχυσης και τρόμου...

Last edited by Giannme; 26-10-2012 at 19:08.
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2012, 19:08
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS
Smile Απάντηση: Με κλάματα έφυγε η Λιάνα Κανέλλη από τον ΣΚΑΙ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER Εμφάνιση μηνυμάτων
Συνεχιστε, τώρα δεν σας φοβάμαι !!!
Πήρα κομπιουτερακι στα χέρια μου...
Λοιπόν που είμασταν 1.100+2.200-3.300 είμαι στο μηδέν

Ήθελα να ρωτήσω τον αξιότιμο Napo (σέβομαι τα χρόνια υπηρεσίας του) αλλά από τότε άλλαξε το σύνταγμα κ οι κυβερνήσεις. Δεν ξαναέδωσε νέο όρκο με την μεταπολίτευση ?
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2012, 19:08
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από iagos Εμφάνιση μηνυμάτων
Εξώ από το χορό, πολλά τραγούδια λέμε. Αλλά νομίζω πως αν δεν είχαν προηγηθεί οι σφαλιάρες του υπόδικου νεοναζί ίσως τώρα να μην ίδρωνε το αυτί της.

S
Ουτε κάν κατάφερε να την ακουμπήσει και έγιναν "οι σφαλιάρες του υποδικου νεοναζι...
Η αντικειμενικότητα σου ...συντροφε ειναι παροιμιωδης!
Να σαι καλα,μας έκανες και γελασαμε!
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2012, 19:28
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Γιατί έσφαξε τους μεν και γιατί θα σφάξει τους δε ???
Μα βέβαια γιατί είναι τέρατα, κτήνη, ουρακοτάγκοι, ηλίθιοι πίθηκοι,γορίλες…
...κι εάν υπάρχουν άνθρωποι,είναι απολίτιστοι, μη σκεπτόμενοι, αμόρφωτοι και με παρωπίδες ….
!!!

Εάν αυτά σκέπτονται απλοί …. Βουλευτές.... πως να σκέπτονταν οι ηγέτες τους …. Στάλιν, Μάο, Κάστρο,
Ποτ …Παπαβαλέ (ή Παπαντάμα δεν θυμάμαι καλά)και οι ακόλουθοι τους...?!?!?!
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2012, 20:57
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αυτό κατάλαβες;
Κανείς και πουθενά δεν σου είπε να γουστάρεις τον έναν η τον άλλο, κάνε ό,τι γουστάρεις.
Το θέμα είναι κατά πόσο αποδοκιμάζεις τη βία και την τρομοκράτηση από όπου και αν προέρχονται.
Την αποδοκιμάζω φίλε μου, για αυτό δεν γουστάρω και την Κανέλη, έχω την γνώμη ότι είναι από αυτούς που και βία και τρομοκρατία έχουν ασκήσει και απλά τώρα θερίζουν ότι έσπειραν, περισσότερη βία και τρομοκρατία.

Απόσπασμα:
Και πάλι, κανείς, δεν σου είπε πως ο Όμηρος, ο Ελύτης και ο Σωκράτης θα καμάρώναν τον Κασιδιάρη ή την Κανέλλη.
Σίγουρα όμως δεν θα καμάρωναν τον πολιτισμό που δέχεται τη βία κατά των γυναικών, τον τηλεοπτικό διασυρμό και τα χάχανα όταν βασανίζουμε έναν άνθρωπο.

s
Βασανισμό και διασυρμό υφίστανται οι άστεγοι, οι άνεργοι, οι μη έχοντες πρόσβαση στην υγεία, όχι η Κανέλη, αυτή έχει επιλέξει συνειδητά να παίξει στα παράθυρα με την δημοσιότητα φτιάχνοντας ένα προφίλ κατά την ταπεινή μου άποψη "άσχημο" με την ευρύτερη έννοια της λέξης......

Last edited by frits; 26-10-2012 at 21:05.
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2012, 21:08
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Λοιπόν, όποιος δεν πενθήσει για την βία και την τρομοκρατία που ασκήθηκε κατά της συντρόφισσας, ας δει τι θα πάθει όταν...
…<<έρθει ο λαός στην εξουσία>>
!!!
Β.Κορέα: Εκτέλεσαν τον τ.υφυπ. Άμυνας - Δεν θρήνησε "αρκετά" τον τεθνεώτα ηγέτη! | DefenceNet.gr

Reply With Quote
Παλιό 26-10-2012, 21:10
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Την αποδοκιμάζω φίλε μου, για αυτό δεν γουστάρω και την Κανέλη, έχω την γνώμη ότι είναι από αυτούς που και βία και τρομοκρατία έχουν ασκήσει και απλά τώρα θερίζουν ότι έσπειραν, περισσότερη βία και τρομοκρατία.

Βασανισμό και διασυρμό υφίστανται οι άστεγοι, οι άνεργοι, οι μη έχοντες πρόσβαση στην υγεία, όχι η Κανέλη, αυτή έχει επιλέξει συνειδητά να παίξει στα παράθυρα με την δημοσιότητα φτιάχνοντας ένα προφίλ κατά την ταπεινή μου άποψη "άσχημο" με την ευρύτερη έννοια της λέξης......

.000.000
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2012, 21:28
iagos Ο/Η iagos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ν.Ιωνία
Μoto: HP2

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ουτε κάν κατάφερε να την ακουμπήσει και έγιναν "οι σφαλιάρες του υποδικου νεοναζι...
Η αντικειμενικότητα σου ...συντροφε ειναι παροιμιωδης!
Να σαι καλα,μας έκανες και γελασαμε!
Αν θεωρείς πως δεν ήταν και τίποτα οι σφαλιάρες, δεν θα σε πείραζε να δοκιμάσει κανείς το ίδιο σε μία συγγενή σου, έτσι δεν είναι;

S

Last edited by iagos; 26-10-2012 at 21:30.
Reply With Quote
Παλιό 26-10-2012, 21:42
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αν θεωρείς πως δεν ήταν και τίποτα οι σφαλιάρες, δεν θα σε πείραζε να δοκιμάσει κανείς το ίδιο σε μία συγγενή σου, έτσι δεν είναι;

S
Αν κάποιος συγγενής μου προσπαθούσε να μειώσει το συνομιλητή του πεταγοντας προσβλητικές προπαγανδιστικές ατάκες και διακόπτοντας τον συνεχώς,ε ναι λοιπόν..,θα ελεγα οτι τα θελε ο kωλαρikος του...

Και οπως λες "δοκίμασε"...,δεν τα κατάφερε...
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης