![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα μπω σε πολιτική αντιπαράθεση με κανένα, πολύ απλά γιατί δεν ανήκω μόνιμα και ταγμένα σε καμία πολιτική κοινότητα. Ακούω, βλέπω παρακολουθώ θέσεις και απόψεις και αυτός που θα καταφέρει να μου δημιουργήσει την πεποίθηση οτι θα μας απογοητέυσει λιγότερο γίνεται κομιστής της ψήφου μου. Προσπαθώ να λειτουργώ αντιληπτικά και με απλή λογική κρίση. Το μόνο που έχω να παρατηρησώ στο συγκεκριμένο περιστατικό είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία όντας γνωστή σε όλους μας απο τις εκατοντάδες "στιγμές" συμπεριφοράς της έχει εμφανίσει να έχει ένα αρκετά σκληρό και ψύχραιμο προφίλ απέναντι σε αντιπαραθέσεις πόλύ έντονες οπου προσωπικά μου δίνει την έντύπωση οτι το νιώθει ως πολύ " οικείο περιβάλλον". Επομένως αυτή της η αντίδραση εμένα προσωπικά χωρίς να έχω την αμεμπτη και τέλέια κρίση, (υποκειμενική εκτίμηση καταθέτω) με ξάφνιασε και με αιφνιδίασε ειδικά όταν δεν υπήρχε υλικό " μνήμης" για αυτήν πχ. studio antenna, εμφάνιση Κασιδιάρη, απόπειρα βίας απο οποιονδήποτε, παρα μόνο ενα υπονοούμενο απο δυο γάντια του box , που αφήνουν μάλλον περισσότερο υπονοούμενο αθλητικό στους περισσότερους απο έμας (αγώνα box) παρά επεισόδιο βίας οπως εκδηλώνεται καθημερινά στην κοινωνία μας και υπέστη στο παρελθόν και η ίδια. Τέλος στην περίπτωση που δεν κατάφερε να διαχειριστεί την υποψία τρόμου που την καθήλωσε σε λιγμούς, προβληματισμό μου δημιουργεί η διαχείριση της απόφασής της να καλωδιωθεί για να εμφανιστέί κανονικά στην εκπομπή που αποτέλεσε πηγή ψυχολογικού κατακερματισμού της κσι μάλιστα άμεσα, διακατεχόμενη υπο το καθεστώς σύγχυσης και τρόμου...
Last edited by Giannme; 26-10-2012 at 19:08. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ήθελα να ρωτήσω τον αξιότιμο Napo (σέβομαι τα χρόνια υπηρεσίας του) αλλά από τότε άλλαξε το σύνταγμα κ οι κυβερνήσεις. Δεν ξαναέδωσε νέο όρκο με την μεταπολίτευση ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Η αντικειμενικότητα σου ...συντροφε ειναι παροιμιωδης! ![]() Να σαι καλα,μας έκανες και γελασαμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γιατί έσφαξε τους μεν και γιατί θα σφάξει τους δε ??? Μα βέβαια γιατί είναι τέρατα, κτήνη, ουρακοτάγκοι, ηλίθιοι πίθηκοι,γορίλες… ...κι εάν υπάρχουν άνθρωποι,είναι απολίτιστοι, μη σκεπτόμενοι, αμόρφωτοι και με παρωπίδες ….!!! Εάν αυτά σκέπτονται απλοί …. Βουλευτές.... πως να σκέπτονταν οι ηγέτες τους …. Στάλιν, Μάο, Κάστρο, Ποτ …Παπαβαλέ (ή Παπαντάμα δεν θυμάμαι καλά ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Last edited by frits; 26-10-2012 at 21:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, όποιος δεν πενθήσει για την βία και την τρομοκρατία που ασκήθηκε κατά της συντρόφισσας, ας δει τι θα πάθει όταν...
…<<έρθει ο λαός στην εξουσία>>!!! Β.Κορέα: Εκτέλεσαν τον τ.υφυπ. Άμυνας - Δεν θρήνησε "αρκετά" τον τεθνεώτα ηγέτη! | DefenceNet.gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
S Last edited by iagos; 26-10-2012 at 21:30. |