![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον άλλον κύριο τον Κασιδιάρη, θέλω να σου πω να προσέξεις δου τρία πραγματάκια στο βιντεάκι που ακολουθεί. Σε όλη την κουβέντα η Δούρου και η Κανέλλη δεν τον άφηναν να μιλήσει και τον διέκοπταν με το γνωστό αγαπημένο τους σύστημα να μιλάνε δυνατά και επαναλαβάνοντας μια χαζή πρόταση συνέχεια.Είναι και αυτός νεαρός και ευέξαπτος και βγήκε από τα ρούχα του. Κακώς.Σίγουρα. Και πάμε στο βίντεο. 1 Εκτός από τα παραπάνω που γράφω για τη λεκτική βία, στο 0,46 του λέει η Κανέλλη Δεν μιλάω με γερμανοΨωλιάδες (κυρία ![]() ![]() 2Και πάμε στο 2 που λες οτι η βία δεν κάνει διακρίσεις. Κοίταξε το βίντεο στο 1,54 και πες μου ποιός άσκησε ΠΡΩΤΟΣ βία;;;; Η κανέλλη σηκώνεται και τον χτυπάει στο πρόσωπο με τις εφημερίδες. Λοιπόν φίλε μου, μην μου μιλάς για μυξοκλάματα και θετρινισμούς. Ειδικά για κυρίες σαν την Λιάνα Κανέλλη. Δεν είναι από τα κοριτσάκια που έχουν ανάγκη υποστήριξης από κανένα και δεν μας πείθουν με τους θεατρινισμούς τους. ![]() Άκουγα σήμερα σε όλα τα ραδιόφωνα τις ειρωνίες και τους χλευασμούς προς την Κανέλλη. Τελικά αντί να πάρει κανένα ψηφαλάκι της βγήκε ανάποδα. Έχασε και αυτό που έχτιζε τόσα χρόνια.ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ. Τώρα έγινε μια μισοκακόμοιρη γυναικουλίτσα της γειτονιάς που κλαψουρίζει στα κανάλια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by ntinopoulos; 27-10-2012 at 17:36. |
![]() |
|
|