![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα ειμαι στη δυσαρεστη θεση να αποχωριστω την 'μπεμπα μου',κατι οι οικογενειακες υποχρεωσεις , κατι η ελειψη χρονου και διαθεσης με ''αναγκαζουν''.Σας παραθετω ορισμενα χαρακτηριστικα της καταστασης που βρισκεται η μηχανη μου!Ευχαριστω!!
R 1100 GS MONT'98,MAΥΡΟ ΣΕ ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ABS,ΒΑΛΙΤΣΑ ΒΜW,2 ΑΝΕΜΟΘΩΡΑΚΕΣ(ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ-ΕΝΑ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ 2 BMW)+ΣΠΟΙΛΕΡ WOONDERLICH,ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ GRIPS,ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΛΑΣΤΙΧΑ METZELER EXP,ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ,49000 ΚΜ. 3500 euro Παναγιωτης τηλ. επικοινωνιας 6979691493 -6981947417-2221051466 Last edited by panosgs; 28-10-2012 at 20:47. |
|
|||
|
|||
![]()
ομορφο τυχερος οποιος το παρει
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπουλητο souper
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια την εχω δει απο κοντά την μηχανη, ειναι χωρίς υπερβολή το πιο αψεγαδιαστο 1100gs που εχω δει ever! μαμα και υπεράριστο! αξίζει...
|
|
|||
|
|||
![]()
ο ανθρωπος ειναι πως να το πουμε .....με μια λεξη ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ οποιος την παρει θα κανει την τυχη του με την μπατονετα ειναι ο πανος στα χερια συνεχως
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια!Ευχομαι να την δωσω σε καποιον που θα την εκτιμησει.
Και παλι ευχαριστω!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι υπερβολη!
Απιθανο 1100!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πόσο θα ήθελα να μπορούσα να την πάρω (αντί για το cbfάκι που πήρα...καλό μεν κι αυτό,αλλά μπέμπα δεν έιναι..)
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλοπούλητο Πάνο !
|
|
|||
|
|||
![]()
φίλε μου αν από το νέο έτος είναι ακόμα διαθέσιμο θα το συζητήσουμε σοβαρά...αν όχι,τυχερός όποιος το πάρει (και άτυχος εγώ που δεν έχω τα 3500....)
![]() |
![]() |
|
|