![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κυπριακα δεν ξερω καλα διοτι μεγαλοσα σε μια γειτονια με καστρισειες (ξανθους-εγκλεζακια ) αυτα τα λιγα που ξερω ειναι απο τη γιαγια μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλώς να τα δεχτείς και χωρίς προβλήματα πιά....
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mπραβο ρε φιλαρακι....Γρηγορα και αποτελεσματικα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
στο 08, θα πάρω το πρωί τον Θανάση Αλλά θα ήθελα και άλλη γνωμη να ξέρω σιγουρα.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() για τα καλά λόγια, μακάρι να έρθουν γρήγορα τα πράματα να τσουλήσει το μπεμπακι του Γιάννη ξανά!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
το adventure σαν κυλησει, προβατινα θα μυρισει...
![]() μπραβο Χαρη ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε ΚΑΘΕ κουβέντα που κάνω με καινούρια παιδιά περί forum μας ,τονίζω πάντα τούτο δω...Ότι αν χρειαστείς βοήθεια(αχρείαστη να είναι)και προβάλεις στο forum το πρόβλημα σου, το σίγουρο είναι ότι εντός κάποιον ωρών θα έχεις μια σωστή απάντηση από ανθρώπους που γνωρίζουν είτε παθαίνοντας το είτε διαβάζοντάς το και οι απαντήσεις θα είναι πολλές....
Ένα από τα σημαντικότερα που έχω παρατηρήσει σε τέτοιου είδους προβλήματα είναι ότι ΟΛΟΙ συμπάσχουν με το πρόβλημα σου και τα σχόλια είναι ΜΟΝΟ από ενδιαφέρον (και αγάπη να το πω και ποιο ρομαντικά από ίσως λίγο ποιο κοντινά άτομα) και δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ υπονια ειρωνείας (γιατί θέλοντας και μη σε έναν χώρο ο οποίος απαρτίζεται από 6500+ μέλη είναι σίγουρο ότι θα συγκρουστεις με κάποιους ,,,,,ΑΛΛΑ αυτοί οι κάποιοι το πρόβλημα σου το σέβονται) ΔΕΝ είναι μπηχτή για κανέναν απλά αυτό που θέλω να τονίσω περισσότερο είναι ότι στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι..... Γιατί ΟΧΙ και στα εύκολα???? ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΑΓΟΝΙΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.....ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΗΤΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΓΟΝΙΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ..... ΝΑ ΓΙΑΤΙ gs forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by jtnakos; 29-10-2012 at 21:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Χαρη εισαι απαιχτος
Αντε ρε Γιαννο παλι στους δρομους Ολα καλα Να γιατι gs forum ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
οχι πολυ sex με τη μπουμπου γιαννη!!!
![]() |
![]() |
|
|