![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο σκέφτηκα και εγω αισχος
![]() Άντε το επόμενο στα 450-500 χιλ. Χιλιόμετρα εύχομαι. Καλές βόλτες! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και με την βούλα πλέον... τζαμπαμαν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Τώρα το είδα. Έχω αναρτήσει θέμα για!!! Υγρόψυκτο GS 1200. Η μεγάλη αποτυχία. Με ζημιές φίλων ποτέ δεν αισθάνεσαι άνετα. Τέλος καλό όλα καλά. ----------------------------------------------------------------------- Με τι είπατε ότι ήρθε ο τεχνικός. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστος σε πρωτη φαση! ![]() Αυτα για τον επανασχεδιασμο του ανταλλακτικου τα διαβασες ομως? Μολις ερθει το ανοιγουμε κι αν ειναι μαυρο και made in Germany τοτε κερδισες!! Αν οχι πηρες την παλια εκδοση.. ![]() Α και δευτερη απορια!! Το βαζεις επανω και σε ενα χρονο παπαλα το ρελε... Εγγυηση?? Εκει κολλησα Σωκ!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να δειχνει αυτο το νουμερο την ωρα που στο φαναρι μετα απο 8 χρονια χρησης! με ρωτανε ποσο το πηρα η μου ευχονται καλοταξιδο! ![]() ![]() Οχι το ρελε....το μηχανακι!!!! Το ιδιο ωραιο ειναι να χαζευω τις φατσες βαραντερηδων και βεστρομαδων στο συνεργειο οταν ο μηχανικος τους ανοιγει το διακοπτη μου για να δουν την ενδειξη του κοντερ κι αυτοι κανουν πισω ξανακοιτωντας με απορια τη μοτοσυκλετα. Ξερεις πως λεγεται αυτο το βλεμμα ε?? Απορια λογω επαφης με αγνωστες παραμετρους!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Κάπως έτσι........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο το να έχουμε ξεπερασμενης "τεχνολογίας"... ντιζες και συρματοσχοινα που κόβονται, κολλάνε, κομπιαζουν και σκουριαζουν, χαλάλι μας μπρε
![]() ![]() |
![]() |
|
|