![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Χιππυ εγω στη θεση σου θα την κρατουσα. Αφου σε ξερει και την ξερεις γιατι να την δωσεις????
Παρε το Domi κανε τις γυρες σου στα εξωτ(ερ)ικα μερη και γυρνα στα εντος και επι ταυτα με την βασιλισσα!!!! Ετσι και αλλιως αυτα τα μηχανακια εχουν ελαχιστα παγια εξοδα και εξοδα συντηρησης.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tο νεο κυκλοφορησε ηδη!
Ολα τα τοπικα εντυπα του Σουδαν αλλα και οι τοπικοι σταθμοι στο Ισπαχαν μεταδιδουν την ειδηση! Στη Συρια οι ανταρτες επιβαλλουν ανακωχη τριγυρνωντας λυπημενοι στους δρομους με τη φωτο της βασιλισσας αγκαλια με τον προεδρο. Παρεα ημιλυποθυμων απο τη βοτκα Γεωργιανων εκλεισε τους δρομους που οδηγουν στα συνορα διαμαρτυρομενη για την αποφαση της κυβερνησης να επιτρεψει το αισχος.. Η βασιλισσα παει για χαλβετ σε αγνωστο χαρεμι! Ελπιζω ο νεος μεγαλοπρεπης ιδιοκτητης να ειναι λατρης των μυθιστορηματων της ερημου γιατι η κυρα εχει πολλα να του διηγηθει ![]() Καλη μεταβιβαση Βασιλη.. Για πουλημα δεν το συζηταω καν!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Κρίνωντας από το λίγο που σε ξέρω έχω την εντύπωση πως τα χρήματα θα πάνε σε "ιερό" σκοπό
.Καλά και αμέτρητα χιλιόμετρα να έχεις ταξιδευτή (μέσα μου θα ήθελα να μην βρεθεί κάποιος να αγοράσει την γριά σου, μην με παρεξηγήσεις...) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
. . ..."πήγαινα" συνεχώς με τη μικρή! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Last edited by Uriah Heep; 01-11-2012 at 19:06. |
![]() |
|
|