![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
και μερικές φωτό ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και για το τέλος ... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δώσε φωτό Άγγελε
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
καλημέρα σε ολους ...που είμασταν και που ήρθαμε ρε παιδια ...πάντα τετοια ..ελπιζω να το επαναλάβουμε σύντομα ... χαιρετισμούς σε ολη την φοβερή παρέα ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μερικές πτυχές :
Καταρχάς ήμουν ο μόνος... Κερατάς! ImageUploadedByTapatalk1352107821.312308.jpg Βλέπετε η σχαρα ήταν δικάβαλη βοήθεια μας... Στην πορεία βρήκα εναλλακτικό τροπο χρήσης... ImageUploadedByTapatalk1352108090.534296.jpg Ο εικονιζομενος το είχε ξεκαθαρίσει απο την αρχή ότι ροχαλιζει... ImageUploadedByTapatalk1352108151.664208.jpg Αλλος είχε όμως το όνομα και άλλος τη χάρη... Σας αφήνω να μάντεψετε ποιος... Η βοήθεια για το κοινό είναι οτι από το σπίτι του τον στέλνουν με όλα τα κομφορ... Με στερεοφωνικό εοχαλητό γλύτωσαμε απο τα αγριογούρουνα Η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν μετά από μια ανάβαση και στροφιλικι, ανεβηκαμε σε μια κορφή πριν κατεβουμε στη Ζαρουχλα.. ImageUploadedByTapatalk1352108370.001367.jpg |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ .
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ . ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΛΕΜΕ . ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ .ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΓΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ . ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ . ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ . ΘΕΟΛΟΓΕ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ . ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ . |
|
|
|||
|
|||
|
HJ
|
|
|
|||
|
|||
|
EINAI MIKRH ANALYSH ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΜΕΓΑΛΗ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Τα κεφαλαία είναι κουραστικά στο διάβασμα και στο ΝΕΤ σημαίνει οτι είσαι νευριασμένος και φωνάζεις. ![]() ![]()
Last edited by rasos; 05-11-2012 at 12:39. |
|
|
|||
|
|||
|
να συμπληρώσω ότι με πήρε το δασαρχείο της περιοχής: Αλέξανδρε σε ζητάνε για ένα ακόμα δάσος που πρέπει να αποξυλωθεί...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι έκανα δηλαδή, 5-6 πλατάνια έκαψα για να ζεσταθούμε μόνο!!! ![]()
|
![]() |
|
|