![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και βγάζει αλλα δυο με το ζόρι!! Μετα τα 8-9.000km θέλει προσοχή και ιδιαίτερα στο βρεγμενο δρόμο!!!! είναι 50-50 γι αυτο και δικαιολογεί την κατάσταση του με τα 8-9.000km Το κυκλοφορω να φανταστείς σαν το ασφαλτινο μου, μιας και έχω και ένα ζευγάρι καθαρά χωματινα.... Αλλα καμία σχέση με το TKC & το KAROO!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μιχάλη!!!!!! ετοιμάσου!!!! Το βρήκα ετοιμοπαράδοτο Αθήνα σε τιμή σούπερ! Ας είναι καλά ο Θεολόγος που το είχε ψάξει! Last edited by ADV; 05-11-2012 at 17:53. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το TKC 70-30 To KAROO 80-20...... δοκίμασα και τα τρία στην χοντρή!!!!! εσυ γιατι χρήση το θέλεις;;;;πας πολυ χώμα!!!συχνα!!! & λάσπες;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολύ πόλη Αρκετό ταξίδι. Θα προγραμματίσω και τις εκπαιδεύσεις στο Λαύριο..... 2πλός και φορτωμένος με όλα τα καλούδια. Αρκετός χωματόδρομος ελπίζω. Βατός...... όχι extreme. Θέλω να νιώθω σιγουριά κάτι που τώρα δεν νιώθω. Με Conti trail attack 2 χρονών τώρα έχασα 2 φορές το μπροστινό το ΣΚ και πήγαινα κυρία μετά....... Άσε που βαρέθηκα να ανάβω τσιγάρο στην άσφαλτο! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το K60 τα κανείς όλα και συμφερεις!!!
![]() Έχεις και ταχύτητα μέχρι 160km/h ![]() Πόσο τα βρηκατε Αθήνα;;;; Εμείς εδω πάνω στα 200€ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() 200????? Α εσύ είσαι πολύ κακός! Μπάς και σου κάνουν τέτοια τιμή επειδή τα τρώς σαν πολυβόλο? ![]() 200???? Περασμένα? |
|
|||
|
|||
![]()
200,00€ + περαστικά!!!...Θεολογε
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
karoo βγαζει 2 r & t , εχουν μεγαλη διαφορα, ποιο απο τα 2 δοκιμασες? Λεω να βαλω karoo για 2ο σετ αλλα δεν αποφασισα ποιο απο τα 2. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το επόμενο σε Τεστ είναι το mitas E09 ή Ε10 πολυ οικονομοκοτερο απ τα υπόλοιπο χωματινα...αρα ιδωμεν Πάντως δοκίμασε τα Κ60...είναι λάστιχα που φοράνε οι περισσότεροι στο εξωτερικό και πιστεύω θα σε κερδίσουν... Βέβαια ξεχνω ότι με το F σου στο χώμα-λάσπη θέλεις κ μπορείς να οργωνεις ![]() αλλα με γνώμονα το ένα για ΌΛΑ είσαι K60 ![]() |
![]() |
|
|