GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Νέα μοντέλα BMW

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-11-2012, 02:31
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Έκανα edit NLS. Και ναι δε πιστεύω ότι πάει πάνω από 205 στην καλύτερη το έχω δηλώσει κατ΄επανάληψη στο παρόν τοπικ κ όλοι το ρίξανε στη θεωρία, τους απάντησα με θεωρία ότι δε βγαίνουν τα νούμερα κυβικά-στροφές αυτά τα άλογα κ ανταπάντησαν, έντάξει μωρέ αφού δεν είναι για άλογα το gs κλπ σάλτσες.
Θέλω συγκεκριμένα να μου δείξεις φωτό gps, κοντέρ κ στροφόμετρο να δούμε κ να συζητήσουμε τα νούμερα, κ όχι φωτογραφία αλλά βιντεάκι να δούμε πως αναιβάζει, να ακούσουμε θόρυβο κ στην τελική την συνέχεια κ διάρκεια που την κρατάει.
Αν μπορείς
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2012, 09:58
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έκανα edit NLS. Και ναι δε πιστεύω ότι πάει πάνω από 205 στην καλύτερη το έχω δηλώσει κατ΄επανάληψη στο παρόν τοπικ κ όλοι το ρίξανε στη θεωρία, τους απάντησα με θεωρία ότι δε βγαίνουν τα νούμερα κυβικά-στροφές αυτά τα άλογα κ ανταπάντησαν, έντάξει μωρέ αφού δεν είναι για άλογα το gs κλπ σάλτσες.
Θέλω συγκεκριμένα να μου δείξεις φωτό gps, κοντέρ κ στροφόμετρο να δούμε κ να συζητήσουμε τα νούμερα, κ όχι φωτογραφία αλλά βιντεάκι να δούμε πως αναιβάζει, να ακούσουμε θόρυβο κ στην τελική την συνέχεια κ διάρκεια που την κρατάει.
Αν μπορείς
Δύσκολο να σου δείξω τέτοιο πράγμα γιατί μια Hero Pro που είχα την πούλησα.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω γράφημα από το πρόγραμμα της Pirelli (που παίζει με το GPS), από εκεί μπορείς να καταλάβεις και την επιτάχυνση κλπ. αν και για να δείξουμε κανονικά επιτάχυνση και όχι "μάζεμα" πρέπει να βρεθώ σε πίστα. Χλωμό αυτή τη στιγμή. Εκτός πίστα το πιθανότερο είναι να ψάξω να βρω αρκετή ευθεία χωρίς κίνηση που σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα ανεβάσω χιλιόμετρα χωρίς να ξεκινάω από στάση ή τίποτα τέτοιο, απλώς επειδή βρήκα ασφαλές άνοιγμα. Το θέμα είναι ότι μένω Πειραιά και αυτές τις μέρες όλες οι δουλειές μου είναι... Πειραιά. Οπότε "επί τούτου" να πάω να περάσω την Μεταμόρφωση κλπ. μόνο για να σου δείξω κάτι που ήδη έχω ξαναδεί (και άλλοι εδώ μέσα), εντάξει δεν με καίει κιόλας.
Θα γίνει πάντως, όταν δωθεί η ευκαιρία θα σε θυμηθώ και θα το βάλω να γράφει.

Last edited by NLS; 06-11-2012 at 09:59.
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2012, 10:37
ikarian Ο/Η ikarian βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: ΙΚΑΡΙΑ
Μoto: BMW F800GT

δεν ορκιζομαι για την ακριβη τελικη της gs αλλα ρε john σαν μηχανικος αλλα και εκπαιδευτης υποψηφιων οδηγων γνωριζοντας βασικα θεματα ειναι εντελως λαθος να συγκρινεις τελικη ταχυτητα μοτοσικλετας με αυτοκινητου.θα ελεγα ασχετο εντελως.εχουν τα ιδια κιλα?εχουν την ιδια μετωπικη αντισταση στον αερα?θα ξεχασω και αυτα που εμαθα.
Reply With Quote
Παλιό 06-11-2012, 10:39
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν μπορείς
Στο 1:15-1:16 θα δεις 220 κοντερ στις 8000rpm σε μοντελο 2007 (σαν του NLS), να σημειωσω οτι απο του 2010 και μετα εχουν κοκκινα 500 στροφες παραπανω στις 8500 (oxi οτι η τελικη ανεβαινει πολυ απλα με διπλο εκκεντροφορο τα βγαζει πιο ανετα).
Δεν τα κραταει καθως εχει κινηση...πως στο καλο κραταει και την καμερα

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης