![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γινε λίγο πιο συγκεκριμένος....
|
|
|||
|
|||
![]()
Πες μας οτι κανεις πλακα
![]() ![]() ![]() ειναι δυνατόν με τοσα λιγα χλμ????? ![]() ![]() ![]() πως οδηγάς? |
|
|||
|
|||
![]()
ανοιγω το παραπανω θεμα το οποιο σιγουρα εχει στεναχωρησει αρκετους κατοχους gs1200.λοιπον για να μην πολυλογω διαπιστωσα απο τα 16000χλμ ξαφνικα και σε ενα τυχαιο ανοιγμα γκαζιου με 6 απο τα 120 οτι η μηχανη μεταξυ 5000και 6000rpm πατιναρε.μου φανηκε παραξενο και το επανελαβα και με αλλες ταχυτητες σε αυτες τις στροφες.το αποτελεσμα το ιδιο.επικοινωνησα αμεσα με την bmw ΝΤΟΛΛΑΣ στην ξανθη και η απαντηση η μαλλον η ερωτηση ειναι ποσα χλμ εχω και αν ειμαι σιγουρος,απαντησα λεγοντας οτι μετα απο 9 διαφορετικες μηχανες καταλαβαινω ποτε πατιναρει μια μηχανη.αμεσα μου ειπανε να τους επισκεφτω να το δουνε και αυτοι,οπως και εγινε.ο μηχανικος εκει πολυ ευγενικα μου ειπε μετα απο τεστ ντραιβ οτι ειχα δικιο.Το κοιταξε και μου ειπε επισης οτι ευτηχως δεν εχει παρει συμπλεκτη ουτε υπαρχει διαρροη,οποτε παμε για δισκο και τα παρελkομενα,λαδια ,τσιμουχακια,κτλ.ζητησε την αδεια μου και το βιβλιο σερβις και τα εστειλε στα κεντρικα αθηνα.να τονισω οτι η μηχανη ειναι μοντελο του 09 με πρωτη ημερομηνια εκδοσης κυκλ απριλιο του 11 απο σφακιανακη περιστερι.αρα ημουν μεσα στην εγγυηση,μετα απο μια εβδομαδα μου απαντησανε λεγοντας μου οτι η μηχανη θα φτιαχτει μεσα στην εγγυηση.απολυτα λογικο βεβαια.κοστος ζημιας ητανε 300-350 ευρω.να τονισω για ολα τα παιδια 3 πραγματα που σιγουρα θα τους κινηθει η απορια.Α)τα χλμ της μηχανης ητανε σε ταξιδια.15,000-χλμ σε ταξιδια σε ισπανια,μαροκο τυνησια ,αλγερια,3 φορες με επιστροφη διδυμοτειχο -αθηνα-χαλκιδα,και 2 φορες καστορια -θεσκη -διδχο.οπως και εγνατια για μπανακια αλεξλη!!!.Β)εργατικα δεν θα πληρωσω απολυτως τιποτε οπως με διαβεβαιωσε η αντιπροσωπεια ντολλας και Γ)μην ακουτε και μην αλλαξει ποτε η γνωμη σας για το gs και ιδιαιτερα για το adventure.μηχανηματα ειναι θα βγαλουνε προβληματα μην κρυβομαστε.Αλλα οταν το χρειαστηκα σε δρομους με βροχη,χιονονερο,ομιχλη,αμμο και κατεστραμμενο απο κρατηρες- λακουβες ,τοτε ευχαριστησα τον θεο που με αξιωσε να παρω ενα ADVENTURE.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τπαρχει μια βλαβη που κανει το 1200 να πατιναρει ακριβως σε αυτες τις στροφες χωρις να εχει τιποτα ο δισκος.
Αφορα το αξονακι που μεταδιδει την κινηση της αντλιας του συμπλεκτη στο πλατω. Στα ανταλλακτικα αναφερεται ως ντιζα αλλα ειναι ενα μακρυ μεταλλικο κομματι με οβαλ τελειωμα εκει που κουμπωνει στο πλατω. Αν εχει φθαρει εκει και εχει κανει πατουρα αφηνοντας το συμπλεκτη μας το βολαν μενει ελαφρα πατημενο. Τοσο ελαφρα που η μηχανη πατιναρει μονο με φουλ φορτιο δηλαδη 6η ταχυτητα και 5-6 χιλαδες στροφες. Ας το δουν και αυτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα σέρβις τα είχες κάνει σε εξουσιοδοτημένο η σε ελεύθερο μάστορα;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Το έκαψε το δισκάκι η Σαχάρα παληκάρι μου
![]() ![]() πολλά τα άλογα, βαθειά η άμμος.... το καψες ![]() Τέλος καλό, όλα καλά!!! @ Πασχάλ: ![]() Last edited by siraxanz; 08-11-2012 at 21:51. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ολο συστημα μεταδοσης δισκος-κιβωτιο-διαφορικο της gs, ειναι παλαιο κ για τα ΜΠΑΖΑ,μια βολτα στα εξουσιοδοτημενα θα σας πεισει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικα γειτονα και συντομα στους δρομους!
Δυστυχως συμβαινουν και αυτα ![]() |
![]() |
|
|