![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μιας και το βορειότερο άκρο της Ευρώπης, μας πέφτει μακρυά, θα βάλουμε σαν στόχο, το κεντρικότερο
Η μπίρα είναι Πολωνέζικη; Να 'σαι καλά Μενέλαε και να ταξιδεύεις, μόνος ή με παρέα, (μαζί σου κι εμείς). ΥΓ: Ακολούθησε τα όρια . . . ταχύτητας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε μου, να είσαι καλά και να έχεις πάντα καλά ταξίδια!
![]() Σε ευχαριστούμε που έκανες τόσο κόπο, ώστε να τα δούμε και εμείς που δεν έχουμε πάει σε αυτά τα μέρη!! Και στην επόμενη σου... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ απο καρδιάς παίδες.
![]() Με το καλό όταν περάσετε απο τα μέρη μου κερνάω και βαρελίσια μπυρούλα.. 0.90€ έχει..!!
Last edited by Menos; 10-11-2012 at 21:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίος
![]() Ευχαριστούμε για τις τόσες πληροφορίες, τις ωραίες φωτογραφίες αλλά κυρίως για τα σχόλια και τις προσωπικές στιγμές που μοιράστηκες μαζί μας! Να είσαι καλά να ταξιδεύεις όπου και όπως γουστάρεις
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() πολυ ωραιο ταξιδι κ τα μερη ενε κ ενα.!!!!! χωρια που εβαλες μεγαλες πριζες για αρκετα απο αυτα ![]() να σαι καλα κ στο επομενο (με 0,90 )
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο φίλε!
![]() Ωραίο ταξίδι,ωραία περιγραφή! Να σαι καλα να κανεις κι αλλα ταξιδάκια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Μένο, σ' ευχαριστούμε για την τόσο αναλυτική παρουσίαση, ευχαριστήθηκα πραγματικά την ηρεμία και την απόλαυση μέσα από τη γραφή σου
![]() Να είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις φίλε
|
|
|
|||
|
|||
|
the end.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() 95.000 κάτοικοι στην πόλη (Nitra) που κατοικώ και είμαι ο μοναδικός Έλληνας!! Είναι ενα καλό σημείο για να επισκεφθείτε τις γειτονικές χώρες.. Π.χ. Σύνορα Ουγγαρίας - 68 χιλιόμετρα Σύνορα Αυστρίας - 100 χιλιόμετρα Σύνορα Τσεχίας - 100 χιλιόμετρα Σύνορα Πολωνίας - 200 χιλιόμετρα Σύνορα Ουγγαρίας - 390 χιλιόμετρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Φίλε μου!!!!!!!
![]() ![]() Εξαιρετικό το οδοιπορικό σου!!!!!!! Ωραιές οι φωτογραφίες και οι περιγραφές !!!!!!! ![]() Μακάρι να τα καταφέρω να πιούμε και απο κοντά!!!!! Τι να λέω για το πρόγραμμα του πανεπιστημίου εγώ? Μιας και το δικό σου το έμαθαν?
|
![]() |
|
|