![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() όλα τ άλλα είναι για να γεμίζουμε σελίδες γράφοντας.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να αποφύγεις να στεναχωριέσαι από καλοπροαίρετα και κακοπροαίρετα σχόλια πάρε αυτό που το είδες και το ερωτεύτηκες με τη πρώτη ματιά....
Μετά, ό,τι και να λένε θα τους έχεις .....γραμμένους, θα έχεις ΕΣΥ κάνει την επιλογή και τα σχόλια θα περνούν από το ένα αυτί και θα βγαίνουν από το άλλο... |
|
|
|||
|
|||
|
ουσιαστικά καταλαβαίνω ότι η GS είναι καλύτερο μηχάνημα από το strom,αλλά οι ανάγκες μου μάλλον προς την strom οδηγούνε (πιο πολύ οδήγηση σε άσφαλτο και ίσως ελάχιστη σε χώμα,λογικά καλύτερη κατανάλωση και μάλλον λιγότερα έξοδα συντήρησηςς)...σχετικά με τον έρωτα??όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε 2 κούκλες,σκούρα τα πράγματα
![]() ο μόνος φόβος που έχω (εν ολίγοις) είναι αν η GS θα μου βγάλει 5-6 χρόνια ακόμα (και φυσικά αν από θέμα κόστους τελικά θα ξεφύγω πιο πολύ με την GS-αλλά και με δεδομένο ότι αν πάρω strom θα χρειαστώ αμέσως 300 € για διπλό σταντ και ποδιά)... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
στο μυαλο σου και στην τσεπη σου δεν χωραει κανενας
,οσο για το αν θα σου βγαλει 5-6 χρονια το gs νομιζω ο χρηστος(tsitsos) που τον εχεις και κοντα μπορει να σου πει απο πρωτο χερι,καθως και για το θεμα κοστος συντηρησης ,καλο ειναι να ρωτησεις και καποιον με κανα V-στρωμακι να σου πει και αυτος τα δικα του , το σιγουρο ειναι οτι με καλη συντηρηση θα σου βγαλει πολλα περισσοτερα απο αυτα που νομιζεις ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Βάλε στην λίστα σου και το Tiger 955 που θεωρείται μια εκπληκτική μηχανή.
Μάλλον όμως το strom είναι το ιδανικότερο για τις ανάγκες σου. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Το πρόβλημα με τα vstrom κάπατε λέγαμε ότι το καταλαβαίνεις στον καφέ.
Όταν βγαίνεις από την καφετέρια μπερδεύσαι με τόσα που έχει έξω που δε ξέρεις ποιο είναι το δικό σου. ![]() Κατά τα αλλα είναι πολύ αξιόπιστο και δυνατό μηχανάκι
|
|
|
|||
|
|||
|
αν γέρνει η επιλογή σου προς vstorm δες λίγο και το GS 650 που λέει και ortho νομίζω ότι πσίζουν στα λεφτά σου κάποιες καλές μηχανές, αλλιώς δαγκωτό το 1100 που είναι σε άλλη κατηγορία μηχανών με τα υπερ και τα κατά του , όπως όλα άλλωστε....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() μετα αρχιζει το ρονταρισμα
|
![]() |
|