![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολυ ωραια εγω θα ερθω με την γυναικα μου ![]() Αν θελει και καποιος ακομα απο Αθηνα να ερθει στις 08:30 θα ξεκινησω απο τα mcdonalds της ε.ο μετα τα διοδια των Αφιδνων. Το δρομολογιο που θα κανω (για να εχει και λιγο στριψιμο) θα ειναι μεσω Αραχωβας-Αμφισσα-Μπραλο-Παυλιανη-καταφυγιο Βρυζες. Βασιλη 12:00 θα ειμαι εκει, ειναι καλα; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θελεις να μου στειλεις συντ/νες του Β ; Tι ωρα στο Β ; |
|
|||
|
|||
![]()
Το Β είναι η Άμφισσα, μια πλατεία έχει κι εκεί θα είμαστε κατά τις 10:15 περίπου, οπότε αν θες σε βρίσκουμε εκεί. Καλύτερα όμως για σένα θεωρώ είναι στη Γραβιά για να μην αναγκαστείς να κάνεις διπλούς δρόμους.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Bασιλη εγω θα κατεβω απο Δελφους-χρισσο και θα πεσω πανω στον δρομο σου πριν απο την αμφισσα στην αριστερη στροφη στο 27. Εκει ειναι καλα 10:15 ; |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι οκ είναι, με μια ανοχή για μικρές αποκλίσεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Eπειδη θα ερθει και ο φιλος μας ο Χαρης (siraxanz) με την γυναικα του αλλαζω λιγο το σημειο συναντησης και ειναι 08:45 εδω https://maps.google.gr/maps?q=38.075...num=1&t=h&z=19 ζηταμε λοιπον λιγο ανοχη απο τους φιλους της πατρας για την ωρα αφιξης στην Αμφισσα Τα τηλ και τα δικα μου και του Χαρη ειναι στο προφιλ. Καλο δρομο να εχουμε ολοι μας!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by vaska; 17-11-2012 at 20:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Παλικάρια το σκέφτομαι και εγώ να έρθω αύριο, θα εξαρτηθεί απο το αν θα το ξενυχτήσω σήμερα! Αν έρθω θα σας περιμένω στο σημείο συνάντησης στην Μάνδρα στις 8:45! Καλό δρόμο σε όλους!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aσε τα ξενυχτια για αλλο σ/κ εχεις ολο τον χειμωνα για ξενυχτια |
![]() |
|
|