![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Oσοι απο εμας ασχολουνται με το εμποριο,και ειδικοτερα με το εμποριο μεταχειρισμενων ειδων,ισως να το βλεπουν απο αλλη σκοπια.Το εμποριο παντα ειχε,εχει και θα εχει σκοπο το κερδος.
Καποιος ο οποιος εχει ηδη πουλησει αυτοκινητο,σπιτι κτλ,και εχει αμεση αναγκη απο ρευστο γιατι πειναει στην κυριολεξια,θα απευθυνθει σε τετοιου ειδους μαγαζι.Καποιοι βεβαια απο αυτους,οντως εκμεταλλευονται στο επακρο την αναγκη του αλλου,αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος για καποιον που εχει αμεση αναγκη απο μετρητα να τα βρει,οταν εχει απορριφθει απο συγγενεις,φιλους κτλ..... |
|
|||
|
|||
![]()
Για τους "γιατρούς", που οι περισσότεροι από αυτούς (όχι όλοι), πατάνε πάνω στο πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου για να αισχροκερδούν... Τι να πούμε??? Μου την σπάνε ίσως περισσότερο από τους τοκογλύφους. Και η πλάκα είναι ότι αυτοί οι γιατροί που τα πέρνουν είναι απλά γιατρουδάκια που έχουν "χτίσει" το όνομά τους ήτε με τα λεφτά του μπαμπά-πεθερού, ήτε με δημόσιες σ####ις... Από ιατρικές γνώσεις... Γaμησέ τα. Υπάρχουν τόσα και τόσα στην κοινωνία μας. Ένα απ' όλα είναι και οι ενεχυροδανειστές...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατροί λέγονται ;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() Γιατί πολλοί τους λένε ταχυδρόμους επειδή δουλεύουν ΜΟΝΟ με φακελάκια ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω περασει πολλες φορες απο τετοια μαγαζια και κανενας δε με εβαλε μεσα με τη βια...
αν μπω θα ναι καθαρα δικη μου επιλογη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν χάσεις την δουλειά σου (χτύπα ξύλο) αν έχουν τελειώσει οι οικονομίες σου , αν έχεις πάρει δανεικά απο συγγενείς και φίλους, αν τελικά μετά απο όλα αυτά πεινάνε τα παιδιά σου τι πιστεύεις ότι όταν θα μπείς μέσα σε κάποιο απο αυτά τα μαγαζιά θα είναι δική σου επιλογή?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα αν τα παθω,το να μπω θα ειναι επιλογή μου... ![]() Οπως και επιλογή μου θα ναι να πουλησω πχ τη μηχανή μου αν έρθω σε ανάγκη... Σε κάθε περίπτωση δε θα φταίει ο αγοραστής... Απλά πράγματα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|