![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Για το street triple 675 λέω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Την ίδια λειτουργία έχουν και τα 1050, εκτός βέβαια από το στροφάρισμα στις 16000rpm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και τη βενζινούλα τους την καίνε ![]() Καμία σχέση με την κατανάλωση της GS, είτε σε 800, είτε 1200... |
|
|
|||
|
|||
|
Περι ορεξεως .......και οπως ειπαν μερικοι κυριοι πιο πανω παρε αυτο που γουσταρεις εσυ πιο πολυ.αν και οπαδος της bmw οφειλω να παραδεχτω οτι το τρικυλινδρο μοτερ της triumph δεν συγκρινεται με το μοτερακι του f800.O τρικυλινδρος οπως λεει και ο θοδωρης ειναι διαμαντι.το εχω οδηγησει.οπως επισης στο ταξιδι το XC ειναι καλυτερο.Στο συνολο σαν μηχανη ομως δεν ξερω αν ειναι καλυτερη απο το f800 γιατι και αυτο εχει τα δυνατα του σημεια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ας πω και εγω κατι.
πρεπει να απαντησεις με ειληκρινεια στον ευατο σου οταν το βλεπεις σταματημενο τι συναισθημα σου βγαζει απο εκει ξεκινα τα αλλα ολα μετα.....τωρα για την γρια αυτην εχω μετα απο πολλες πολλες μηχανες γιατι??????την εφτιαξα οπως την φανταστικα και οταν την βλεπω με ταξιδευη νοερα και πραγματικα.........ακομη και την r100 pd θα την ηθελα σαν δευτερη.αυτα........... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άμα πάρουμε έναν - έναν τους τομείς, βρίσκουμε ξεκάθαρους νικητές. Αλλά το ζητούμενο είναι το σύνολο. Στο σύνολο ξεκάθαρος νικητής, σχεδόν ποτέ δεν υπάρχει, ανά κατηγορία. Κι εκεί υπεισέρχονται οι ανάγκες του αγοραστή. Οπότε, η επιλογή είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Αν γίνει με σωστά κριτήρια (ανάγκες, γούστα , δυνατότητες) δεν τίθεται θέμα. Είναι συνειδητή και ο κάτοχος είναι -συνήθως- ευχαριστημένος με ό,τι απέκτησε. Αν γίνει για λόγους μόστρας, μόδας, εν μέσω άγνοιας και με τις γνώμες άλλων, βράστα......
|
|
|
|||
|
|||
|
συμφωνω απολυτα φιλε Θοδωρη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καπου εχω και κατι διαγραμματα "δυναμεων" αλλά και συμφωνα με τα επισημα η XC800 εχει 94.00HP@9300 RPM και ροπη78.65 Nm @ 7850 RPM και ειναι μοτερακλα ενω η ταπεινη F800GS μονο 84.48 HP@7500 RPM και ροπη83.00 Nm@5750 RPM και ειναι μοτερακι; ![]() Μηπως παιζουν κι άλλα ρολο σε μια μοτοσυκλετα αυτης της κατασκευης και φιλοσοφιας και οχι μονο 10(θεωρητικα)αλογα διαφορά υπερ της Tiger σε 1800σαλ παραπανω ομως και επιπροσθετα με καλυτερη ροπη και πιο χαμηλα η F8;... ![]() Παιδια δεν ειμαι μονοχνωτος.Σημερα εχω GS χθες κατι αλλο προχθες αλλο και ενδεχομενως αυριο κατι αλλο...Αλλά δεν αντεχω να βλεπω να μεγαλωνουμε τις διαφορές χωρις να υφισταται λογος...ουσιωδης λογος! Οτι γουσταρει ο καθενας παιρνει αλλά ειλικρινα δεν βλεπω τοοοοοοοοοσο μεγαλη διαφορα δυναμης στα δυο αναμεσα ωστε α χαρακτηριζουμε "απιαστο" το Tiger απο ενα "μοτερακι"της GS... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εσύ που το ισχυρίζεσαι για το F800, την αγόρασες κιόλας και είπα ότι κάθε άποψη και συνειδητή επιλογή είναι απόλυτα σεβαστή. Τώρα στο θέμα κινητήρα, τι να γίνει...? Μόνος σου λες ότι τα νούμερα δεν παίζουν τον απόλυτο ρόλο! Τα παραθέτεις όμως για να δείξεις, τι ακριβώς? Μιλήσαμε για την αίσθηση που αποκομίζει κάποιος από τον τρικύλινδρο. Αυτό δε φαίνεται στα νούμερα! Και πράγματι το ένα μοτέρ το κάνει "μοτεράκλα" (η μία , η απόλυτη) και το άλλο παραμένει ένα καλό μοτεράκι. Το υποκοριστικό δεν είναι κατ'ανάγκη υποτιμητικό ![]() Πολλές μοτό θα ήθελαν να έχουν ένα μοτεράκι σαν του F800. Ούτε θα πω συγκεκριμένα για το χώμα. Μπορεί εκεί ο 2κύλινδρος να είναι πιο εκμεταλλεύσιμος. Δεν πήγα χώμα με κανένα. Δεν ξέρω. Αλλά το χώμα σε μια ON/OFF, αντιπροσωπεύει το 10% της χρήσης της μοτό , ακόμα και πορωμένους. Αν το δεις χιλιομετρικά, πόσα χλμ κάνεις άσφαλτο (με την καθημερινή χρήση να συμπεριλαμβάνεται) και πόσα χώμα, θα συμφωνήσεις. άντε εσύ να είσαι στο 20%. Παραπάνω χώμα με μοτο που έχεις για κάθε μέρα, αποκλείεται. Αν κάνεις μια βόλτα ένα τρικύλινδρο (οποιοδήποτε 675, 800, 1050) θα διαπιστώσεις μόνος σου όσα λέμε για την αίσθηση, την απουσία κραδασμών, κομπιασμάτων, εξάρσεων στην απόδοση και απουσία "τρύπας" στη ροπή.... (για να επανέλθουμε εκεί που ξεκίνησε το θεματάκι και να μη γενικεύουμε). Αν δεν τα διαπιστώσεις, είσαι για βιβλίο Guiness, όντας ο μοναδικός
|
|
|
|||
|
|||
|
+675.../3
|
![]() |
|
|