![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για να πεταξω και εγω την ερωτηση...
εχω ενα βαιο 7ετιας πλεον με 80γιγα σκληρο τοτε ηταν πολλα ![]() ![]() το λαπτοπ της δουλειας ειναι ο σκλαβος και σαν τετοιο του συμπεριφερομαι... ![]() ![]() μιας και οι εποχες ειναι δυσκολες και το λαπτοπ ειναι σε αριστη λειτουργικη και εμφανισιακη κατασταση... πιστευεται οτι αν προχωρουσα σε μια τετοια "επενδυση" δλδ και μεγαλυτερη χωριτηκοτητα αλλα ουσιαστικα αλλο τροπο λειτουργιας του σκληρου θα του εδινε φτερα...??? Αξιζει...??? Γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν θα ηθελα να τον πεταξω ειναι κριμα... aaaa και μιας και ειμαι σκραπας σε αυτα τα τεχνολογικα...ποσο θα παει το μαλλι...τοποθετησης φορματ κτλ κτλ πλυν της αγορας δλδ του δισκου... Last edited by asotosios; 20-11-2012 at 12:55. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αρα δεν ειναι δυνατο να τοποθετηθει ενας τετοιος δισκος στο Vaio σου... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η Sony μιας και είναι πανάκριβη συνηθίζει να προηγείται τεχνολογικά των υπολοίπων κατασκευαστών, οπότε μην απορήσει ο φίλος αν ο δίσκος του είναι sata. Μια ματιά από κάποιον που ξέρει ποτέ δεν βλάπτει |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...με μια αναζητηση των χαρακτηριστικων του λαπτοπ στο γκουγκλ, ειναι πιθανο να βγει ακρη.. Last edited by Gemat; 20-11-2012 at 13:49. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν ειναι ομως πιστευεται οτι αξιζει τα 100-120€ για εναν τετοιο δισκο...ή να τον αφησω ως εχει και βλεπουμε...!!! Αν ειναι να δω αισθητη διαφορα θα ειναι μια καλη και σχετικα φθηνη αναβαθμιση στον παππουλη... ![]() δεδομενου οτι ενα λαπτοπ πλεον ειναι γυρω στα 500€...!!! |
![]() |
|
|