![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον οπως υποσχεθηκα...Δεν εβγαλα ακρη...οριστε το μοντελο αν καποιος μπορει να βοηθησει...με το αν περνει ή οχι SSD...
Λεπον... Sony Vaio VGN-FJ1S Intel Pentium M740, 1.73GHz... HDD: 80GB/Go (αυτο το Go δεν ξερω τι ειναι... ![]() αν μπορει καποιος να βοηθησει...τον Ευχαριστω εκ των προταιρων... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Η διαφορά ταχύτητας ssd και hdd συμβατικού με κινούμενα μέρη είναι χαώδης. Η αλλαγή του συμβατικού δίσκου με τεχνολογίας ssd είναι ίσως η καλύτερη αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος σε παλιό μηχάνημα ασχέτως sata I, sata II, και sata III.
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Λογικά εμένα θα έχει Sata II ??? ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Κατά πάσα πιθανότητα ναι, μιας και είναι μοντέλο του 08, και απ' όσο φαίνεται στο ταμπελάκι έχεις 2 δίσκους εσωτερικούς και σύνδεση e-sata που σημαίνει σε απλά Ελληνικά ότι μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό που έχει e-sata port και να έχεις ταχύτητες εσωτερικού δίσκου χωρίς δηλ τους περιορισμούς από το πρωτόκολλο USB.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οπως το καταλαβαινω θα πρεπει να παρω εναν ssd ο οποιος να εχει μικρη σχετικα χωριτητκοτητα (80-100Gb) ωστε η τιμη του να ειναι σχετικα χαμηλη ετσι και αλλιως εχω 2 τερα εξωτερικο για αποθηκευση πραγματων...μιας και δεν μπορει να τον εκμεταλευτει στο επακρων λογο οτι ειναι Σατ 1 και οχι Σατ 2 ή 3...(το εμαθα και αυτο τρομαρα μου ![]() Η τοποθετηση ειναι απλη δουλεια...??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sony : Specification for VGN-FJ1S/W | VGN-FJ1S/W technical specifications ..και αναφερουν οτι ο 80αρης δισκος που ηδη εχεις ειναι τεχνολογιας IDE (οχι SATA). Δεν ξερω που βρηκε ο παραπανω συμφορουμιτης οτι ειναι SATA1, αλλα νομιζω οτι κανει λαθος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όπως και να έχει αν μπορεί ο φίλος να βγάλει μια φώτο τον δίσκο να δούμε ακριβώς τι τεχνολογίας είναι. |
![]() |
|
|