![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όποιος θέλει να τις αγοράσει θα πρέπει να τα πάρει και τα δύο ενα νούμερο μεγαλύτερο τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που φοράει,είτε είναι γάντια είτε είναι μπότες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν τα παπουτσια ειναι βρεγμενα ηδη και πας να τις φορεσεις μπαινουν ή κολλανε οπως αν εχεις βρεγμενα χερια πχ και πας να βαλεις γαντια...??? οταν πας να πατησεις γλυστρανε...γιατι η Ιταλιδα μου ειναι καποιων πολλων κιλων...!!! ![]() επισης...διπλωνουν ωστε να μπορεις να τις εχεις μαζι σου συνεχεια...??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διπλώνουν πολύ εύκολα και δεν πιάνουν πολύ χώρο. Με δυσκόλεψαν στην αρχή οταν οδηγούσα αλλα μετά τα συνήθισα. Δοκίμασε κάτι φτηνό.Κανε μια δοκιμή με λαστιχένια από κάποιο σουπερμάρκετ ή από κάποιο μαγαζί με χρώματα σιδηρικά.Είχα δει σε κάποιο ΑΒ εδώ στην Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.. ![]() Last edited by kopeli; 21-11-2012 at 18:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι κλασικές γκέτες είναι ποιο πρακτικές (μπαίνουν - βγαίνουν γρήγορα λόγο βέλκρο ή φερμουάρ).
Τα γάντια λατεξ κάνουν μόνο με λεπτά εσωτερικά, εγώ τα χρησιμοποιώ με νεοπρεν, ενώ για ποιο χοντρά γάντια έχω αδιάβροχα καλύμματα. Tzortzopoulos Κατάλογος 2012 |
![]() |
|
|