![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πω πωωωωω μαυρίλα πρώην χουντικό στρατόπεδο με έδρα το Χαιδάρι και μετά Σύρο και τώρα Χαλκίδα ΣΧ/ΠΖ
Last edited by soter3gm; 12-10-2009 at 19:41. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σχεδόν το σύνολο των Σιμιακών είναι σε άλλο κόσμο Την υπόγα στα δεξιά του λιμανιού λες Ε?? μετά είναι το δασάκι και η μικρή παραλία ![]() ![]() ![]() Ψαράαααδες άκυρο ![]() Last edited by soter3gm; 12-10-2009 at 19:35. |
|
|||
|
|||
![]()
542 Τ/Π.Ζ ??? τσαμπικία ??
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() το πύροβολικό το πύ-ροβό-λι-κό το πύροβολικό πολύ το ά-γά-πώ θά πε-θά θα πεθάνω θα πεθά-νώ στό κα-νό στό κανόνι μου επά-νώ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() όπως καταλάβατε Πυροβολικάριος γάρ... ![]() 92 Α' ΕΣΣΟ 216 σειρά(εξ' αναβολής, κανονικά 207 σειρά περίπου) Θήβα (κέντρο ΚΕΠΒ ΥΕΑ 1ο Γραφείο ![]() Κώ (μετάθεση) ΜΑΡ Θήβα (μετεκπαίδευση ΠΥΒ 1ο Γραφείο ![]() Κώ (μετάθεση έφεδρος Λχίας Πυροβολικού ΑΣΑΚ σε Μ109 Α2) ΜΑΙ-ΑΥΓ Θήβα (μετάθεση Οργανικός 1ο Γραφείο ![]() Σύνολο 12 μήνες Θήβα, 5 μήνες Κώ Last edited by skippybi; 12-10-2009 at 20:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν
89ΣΤ Πυροβολικό - Σκοπευτής Πυροβολητής Ρυμουλκούμενου Πυροβόλου. 125 ΜΠΠ - Κομοτηνή |
|
|||
|
|||
![]()
96 Δ ΕΣΣΟ
Κορινθος κεντρο Τ/Φ Ασφαλειας Ειδικοτητα Λερος παραμεθωριο Κως Λ.Υ.Β. Σχολειο Πληροφοριων (Καρεα) Σχολειο Στρατονομιας (Κ.Ε.Σ.Ν.) Φρουρα Πενταγωνου απο οπου απολυθηκα! |
|
|||
|
|||
![]()
πολεμικη αεροπορια.παρουσιαστηκα στην τριπολη,εμεινα στη Μ.Ε.Τ.Α για εκπαιδευση-ξυσιμο-και μετα εγινα δοκιμος!4 πηρανε απο ολη τη σειρα,εγω ημουν στην τετραδα!-ητανε θελημα θεου βλεπετε-!
![]() μετα την τοσο σκληρη εκπαιδευση με πηγανε στα συνορα!ΖΗΡΟΣ!28 χλμ απο το σπιτι μου.3 υπηρεσιες το μηνα και το μεσημερι σπιτακι μου.13 κιλα πηρα!ωραια χρονια! |
|
|||
|
|||
![]()
90 Ε ΕΣΣΟ
ΣΕΙΡΑ 204 Παρουσιάστηκα ΚΙΛΚΙΣ 604? Μ.Τ.Π. (Μάνα Τρέχα Πεθαίνω) ΚΕΒΟΠ ΧΑΙΔΑΡΙ ΛΥΒ (ΛΟΧΙΑΣ) - 45 μέρες χωρίς έξοδο. Μετάταξη σε ταχυδρομικό Σώμα Ειδικότητα "Διαχειριστής Επιταγών" εκπαίδυεη στο ΡΟΥΦ Μετάθεση Διδυμότειχο (έμεινα 10 μήνες) Μετάθεση Γουδί (Επιλοχίας λόχου διοίκησης Ταχυδρομικού) Απολυτήριο Ωραία περάσαμε !!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ποτε εκανες εκει εγω 1984με 85 με Τσαλικη διοικητη δεκανεας ΤΕΒ ΠΑΡ καποιους μηνες πηρα αποσπαση στην Ταξιαρχια στο στρατιωτικο πρατηριο περασα ζαχαρη 12 κιλα πηρα συν ενα autobianchi σε κανενα καφε θα σου πω ιστοριες απιστευτες ακομα εκει επρεπε να ημουν απο τις φυλακες πω πω πω τι μου θυμισες φυλακιο στον Ιασμο πηγαινες????? βλεπω ειμαστε και γειτονες (Βριλησσια) |
|
|||
|
|||
![]()
οοοοοοχι ρε @ουστη μου!!!!!!!!!!
ρε Στελιο σε αυτην την ασκηση ημουν και εγω για βγαλε την περικεφαλαια να δω ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Που πήγατε διακοπές? | VILLY | Διάφορα | 30 | 25-08-2009 21:05 |
Ζητάω σέλλα μαμά για GS 1200 | DoctorAbo | Ζήτηση | 1 | 24-08-2009 11:42 |
Που είναι τα KTM; | NLS | Άλλες εταιρίες | 72 | 30-07-2009 16:18 |
Πωλείται ολοκαίνουρια μαμά BMW μπαταρία γιά R1200GS | macrozan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 28-02-2009 21:28 |
Που υπηρετήσατε;;;;;; | riko46 | Διάφορα | 41 | 23-02-2009 19:51 |