![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να τοποθετήσω αισθητήρες πίεσης ελαστικών σε ακτινωτές ζάντες adventure 2010;;;
Έχω βρει ένα ζευγάρι μεταχειρισμένες και δεν έχουν αισθητήρες... |
|
|||
|
|||
![]()
Οι αισθητήρες θα μπούνε στις ζάντες. Την ένδειξη πως θα βλέπεις ;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοώ σε ποιό όργανο θα την βλέπεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα μπορεί να το κάνει η μαμά ,έχω GSA του 09 που το έχει, και το βλέπω στην οθόνη των οργάνων της μηχανής.
Υποθέτω ότι η ερώτηση του friend2 αφορά αν κάνεις την τοποθέτηση μόνος σου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον θελει αλλο εγκεφαλο και καλωδιωση με οργανα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον θέλει να μας πει οτι τις ζάντες αυτές τις θέλει για δεύτερες, και αναρωτιέται πως θα βάλει αισθητήρες και σε αυτές για μην χάσει τοRDS!!?
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο οσο γνωριζω με εναν εγκεφαλο μπορεις να παντρεψεις 2 ΜΟΝΟ αισθητηρες.......εναλλακτικα αδερφε πηγαινε σε after market!!!!που στελνει τις ενδειξεις σε lcd !!!!
http://www.amazon.com/s?rh=n%3A22017...ressure+sensor Last edited by vasorfa; 23-11-2012 at 21:30. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απ' ότι θυμάμαι, το RDC έρχεται "πακέτο" με τον συναγερμό ... Βέβαια, μπορεί να έχει τοποθετηθεί, χωρίς συναγερμό - όπως στη δική μου, αλλά με τοποθέτηση από "μαμά" ... όχι κατόπιν παραδόσεως ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|