![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
γιωργο ετσι ειναι!
![]() η αναπτυξη προχωραει με απιστευτους ρυθμους! ![]() κοιταω απ το παραθυρο και βλεπω μονο πορσε,φεραρι και μαζερατι... ![]() εμενα στο φαρμακειο οχι μονο μου εδωσαν τα χρωστουμενα,αλλα μου εδωσαν και εξτρα μπονους!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Το μπόνους.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ημερησιως τα εξοδα: ΙΚΑ 15 καυσιμα 20-30 (300km+) νοικια(¨η γραμματια) 30 συντηρηση 5 ασφαλεια 6,5 συνολο 86.5ε ημερησιως. Αν το ραδιο ταξι Πειραια κανει μονον 80 την βαρδια τοτε γιατι την κανει αυτην την δουλεια? πως ζει και πως βγαινε? τι δεν πληρωνει απο τα παραπανω? Συνηθως την ασφαλεια! ποσο πειραγμενη ειναι η ταριφα? Αν πας συμφωνα με τα ''Ζ'' της ταμειακης........εισαι βαθεια νυκτωμενος, απο κοντα θα σου πω το γιατι. Οσο για τα αραγμενα ταξι....αστο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο, δεν εχουν καμια σχεση με την ημερησια εισπραξη διοτι δεν εχουν αναγκη για μια ορισμενη ημερησια εισπραξη....απο κοντα και αυτο. Φιδια δεν λεω και το ξερεις, παντα ημουν ειλικρινης, εγω την ημερα κατω απο 120-130 δεν εχω πεσει ποτε παρα μονον τις πρωτες τρεις ημερες. Μεσα σε 40 ημερες πληρωσα τοις μετρητοις
Νομιζεις οτι με 80ε γινοντουσαν τα παραπανω? ¨η μας δουλευεις ¨η ΣΕ δουλευουν!!!!! Γιαυτο και συνεχιζω να το δουλευω, αν εμπαινα μεσα θα το ειχα παρατησει προ πολλου. Και οταν λεω το δουλευω εννοω ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ και δεν ΛΕΩ ετσι απλα ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ!! 14 ωρες σημερησιως συνολικα εκ των οποιων οι 12 τσουλοντας (οι 2 ξεκουραση), 250κμ την ημερα στον κυκλο Κολονακι-Συνταγμα-Μοναστηρακι-Κανιγγος-Κολωνακι απο οπου φορτωνω και οπου με πανε , και φυσικα απο το τοπο αποβιβασης κατι θα βρω για να επιστρεψω στο κεντρο. Αν ο πληροφοριοδοτης σου ειναι ''καθιστος'' στην πιατσα 15 ωρες τοτε τα 80 ε ειναι και πολλα................εγω δεν καθομαι στις πιατσες ΠΟΤΕ! Υ.Γ. ο ταξιτζης που ''δεν ξερει την δουλεια'' ειναι απλα γατος και την εμαθε γρηγορα...............οπως και τα κολπα των ταξιτζηδων με τις ταμειακες και τα ''Ζ'' και φυσικα τις ταριφες............ας μην ανοιξω το στομα μου δημοσια. Αλητικη φαρα οι κιτρινιαρηδες μα τον Θεό!!! Last edited by GeorgeP; 25-11-2012 at 03:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Οσο για την αναπτυξη, οσα ποσταρω ειναι η αρχη μονον.......και για αρχη ειναι καλα.......μην τα περιμενεις ολα σε μια μερα ολα. |
|
|
|||
|
|||
|
τοΝ ηπια τοΝ μπονους!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() βοηθησε με λιγο... ,εσυ πρεπει να ξερεις πολλα...
|
|
|
|||
|
|||
|
παντως θα σου δωσω μια φιλικη συμβουλη...
![]() μην κανεις την κουταμαρα να ανοιξεις με τους πελατες στο ταξι καμια συζητηση περι ...αναπτυξης υποστηριζοντας οτι ολα πανε καλα στη χωρα μας,επειδη βλεπω να τρως πολυ ξυλο... ![]() και δεν ειναι ολοι σαν κι εμας,που ειμαστε φιλοι σου,κατανοουμε τις οποιες "ιδιαιτεροτητες" σου και σε αφηνουμε να ζησεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο είπα παραπάνω Γιωργη......χαίρομαι για σενα
![]() Αυτα τα νούμερα, επειδή εγω εχω άνθρωπο που δουλεύει χρονια το Ταξι, τα έπιαναν πριν 2 χρονια...... ![]() Αν δουλευες το Ταξι, πριν την κρίση, τι τζίρο θα έκανες;;;;; ![]() Η 12ωρη βάρδια κάνει 80-100 ευρω.....και αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ![]() Αλλα δουλεύουν άνθρωποι και όχι αίλουροειδες
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως κι ο γαμπρός μου που δουλεύει ταξί έχει ημερήσιο τζίρο 130-180 ευρώ στο 12ωρο.
Δεν ξέρω αν θα έρθει ανάπτυξη- πολύ αμφιβάλλω- αλλά το σίγουρο είναι πως αν δεν πέσει ΤΩΡΑ λίγο χρήμα στην αγορά από Γενάρη το πρόβλημα θα είναι πλέον άλυτο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Το πρόβλημα με τα Ταξι ειναι μεγαλο, φανταστείτε οταν πριν 2 χρονια ήθελες 200000 ευρω για αγορά, τώρα βρίσκεις με 60000 και δεν πουλιουνται ![]() Κανένα επάγγελμα δεν παει καλα και αυτη ειναι η αλήθεια, σε οποία κατηγορία του ζωικου Βασιλειου ανηκεις
|
![]() |
|
|