![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Βίτσι;;; |
|
|
|||
|
|||
|
ευγε παλικαρια μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Ω! Ναι.
Μουλάρια . . . . . . και άλογάκια. Φωτοβολταϊκά προηγούμενης γενιάς.
|
|
|
|||
|
|||
Και για να τελειώσουμε από εκεί που ξεκινήσαμε, θέλω να ευχαριστήσω αυτή τη Σιατιστινή ψυχούλα και όλους τους στριφτερούληδες που με ανέχτηκαν, (αν και το δικαιολόγησα το μεροκάματό μου σαν "σκούπα") . . . Καλά χιλιόμετρα σε όλους Α! ρε ΜΟΥΤΡΟ
|
|
|
|||
|
|||
|
χαμογελο μεχρι τα αφτια κ ας απο αυριο τα ιδια.
παρεα σουπερ,παλιοι φιλοι κ καινουριοι που γνωρισα! .σας ευχαριστω ολους για την γεματη φθινωπωρινη κυριακη που μου προσφερατε!για την διαδρομη δεν λεω τιποτα.Αν κ διπλα που την εχουμε κανει απειρες φορες,ΠΟΤΕ δεν τη χορταινεις. οι γρηγοροι της παρεας ειστε για δεσιμο ![]() ευχαριστω κ ολους οσους μας ταισαν στην καστορια με θεα λιμνη Αιντε κ στο επομενο ![]() Υ.Γ. πως μπορω να εχω κ εγω τις φωτο κ βιντεο απο αυτους που ''τραβηξαν''?
Last edited by intruder; 25-11-2012 at 22:00. |
|
|
|||
|
|||
![]() Από φωτό είχες ρέντα πάντως, ![]() Να είστε καλά να το ξανακάνετε και με μένα μαζί..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
![]() Άρε Πασχαλη όλο μου την χαιδευεις.......την μηχανη....βουντου θέλεις να την κανείς;;;;;την καλοπιανεις;;;; Sent from my Στρουγκα fon |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Και εσύ τέκνων Μουτρε;;;; Sent from my Στρουγκα fon |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() λυπάμαι πολυ που τελικά δεν μπόρεσα να έρθω....... αλλά δεν πειράζει...τα βουνά , οι δρόμοι δεν θα φύγουν.............εκεί θα είναι........ μπράβο και πάλι μπράβο ![]() ![]()
|
![]() |
|
|