![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Sent from my Στρουγκα fon |
|
|
|||
|
|||
|
Εσείς χορτασατε φωτογραφίες ποτε οδηγεισατε και ποτε στριψατε
άρα ο τίτλος πρεπει να αλλάξει και να γίνει πάμε χαβαλέ για φωτο γιατι οταν λέμε σιδεροκολοι δεν σταματάμε πουθενά για ρώτα λίγο ![]() Sent by george via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Αχ το φχαριστιθικα αυτο
![]() ![]() ![]() Sent by george via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλα μπορουμε να φωτογραφιζουμε ακομα και οταν το στροφομετρο ειναι καρφομενο στα κοκκινα και ξινουμε απαλα την μυτη της μποτας οταν ο κυλινδρος απεχει ελαχιστα μολις εκατοστα απο το οδοστρομα... ![]() ![]() Ελα πες αληθεια.....φοβασαι να ερθεις βολτα μαζι μου....δεν ειναι κακο....παραδεξουτο.... ![]() ![]() το πρωι δεν σε προλαβα ..μολίς εφυγες απο το vis a vis μετα απο 5 λεπτα εφτασα και εγω.. ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Για ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οσο για την βόλτα θα την κάνουμε οι δυο μας και μετά βλέπουμε? Sent by george via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
τελικα δεν εμεινε κανενα gs????????
ολλα γυρισαν οδικως??????? .,.,δεν χρειαστηκατε οδικη βοηθεια????? μπραβο ρε εντυπωσιαστηκα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() που θα σε αφηνα παλιοπροβατινα να την πεις στο φιλαρακι μου ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά για την απίστευτη αυτή βόλτα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελικα ... θα μας πειτε τιποτα για το θεμα; Ολο για φωτο , προβατινες και οδικες βοηθειες συζηταμε. Ετσι, για να σταματησουν τα πειραγματα. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|