![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Οχι,αλλα έχω,οπως κι εσύ άλλωστε,πολλούς φίλους οι οποίοι είτε ειναι στην ελας είτε ειναι τα παιδια τους εκει(ακομη και μέσα στο forum),κι έχω κουραστεί να γίνεται εδω μέσα αυτη η συνεχιζόμενη προπαγάνδα περι κινδύνου που διατρεχουμε απο την αστυνομία και για το πως θα προστατευτουμε!
![]() Ειναι άδικο τοσο γι αυτα τα παιδια,όσο και για την κοινωνία μας!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ασε που ο επαγγελματιας αστυνομικος, δεν εχει να φοβηθει τιποτα.........ο αστυνομικος λαμογιο, εχει προβλημα συνηθως
|
|
|
|||
|
|||
|
Ασε που δεν βλέπω κανένα άρθρο για το πως θα προστατευτουμε απο τον κάθε μεθυσμένο που πέφτει πάνω μας με το αυτοκίνητο,τον κάθε ανασφαλιστο που μας καταστρέφει τη μηχανη η το αυτοκίνητο,τον κάθε καγκουρα που πηγαίνει με 200 μέσα στην πόλη,το κάθε επαναστάτη που μας καταστρέφει την περιουσία,τον κάθε διαρρηκτη που μπαίνει μέσα ατο σπίτι μας,μας κλέβει και μας σκοτώνει κα...
Ολοι οι παραπάνω ειναι αυτοί που επιζητούν την ασυλία απο την αστυνομία,αισθάνονται αδικημένοι και διεκδικούν τα δικαιώματα τους! Το θεμα ειναι πως θα προστατευομαστε οι νομοταγείς πολίτες απο τους παράνομους συμπολίτες μας και απο τους κάθε λογής λαθρομετανάστες με τους οποίους εχουμε γεμίσει! Αν θα μπορούσε να κατηγορηθεί για κατι η ελας,αυτο ειναι η μαλθακοτητα με την οποία λειτουργεί,κι οχι το αντίθετο! Οποίος εχει βγει απ τη χώρα,καταλαβαίνει τι εννοώ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δυστυχως...η ΕΛΑΣ μπορει να κατηγορηθει για πολλα ![]() αν ξεκινησουμε να γραφουμε, δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο.......και με αυτη την κουβεντα, εχουν συμφωνησει πολλοι φιλοι αστυνομικοι και μεσα στο φορουμ η αστυνομευση, η δικαιοσυνη, η υγεια, κλπ.........ειναι ανταξια του κρατους μας δυστυχως.........
|
|
|
|||
|
|||
|
Δε διαφωνώ!
![]() Αλλα δε μπορω να δεχτώ οτι το πρόβλημα της αστυνομίας ειναι ο υπερβολικός ζήλος κι η κατάχρηση εξουσίας!
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή εγώ έβαλα το θέμα, δεν το έκανα επειδή έχω κάποιο προηγούμενο με την αστυνομία. Απλά το βρήκα ενδιαφέρον και το έγραψα. Ούτε θέλω να κατηγορήσω με το θέμα κάποιους συμφορίτες. Αν είναι ας κλειδώσει. Δεν θα ήθελα να πάρει μια κακή τροπή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||