![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οταν αγοραζεις ενα διαμερισμα, το συμβολαιο ξεκινα με την φραση ,
αφου αποδεκτω τους ορους του κανονισμου της πολυκατοικιας αγοραζω το διαμερισμα στην οδο ...,(ετσι ξεκιναει το δικο μου) αυτοι οι οροι εχουν εγκριθει στο πρωτοδικειο και ισχυουν μεχρι να γκρεμιστει η πολυκατοικια..., μεσα εκει αναφερει ακριβως αυτα που λεει η κυρια Καλαμαρακη..., για να αλλαξουν αυτα, πρεπει να γινει δικαστηριο που να δεχτουν ΟΛΟΙ οι ιδιοκτητες να αλλαξουν... |
|
|||
|
|||
![]()
Επιπλέον, στο δικό μας καταστατικό (πολυκατοικία του 1968 με κεντρική θέρμανση) αναφέρει ότι οι ένοικοι του διαμερίσματος πρέπει να λείπουν τουλάχιστον 30 ημέρες συνεχόμενα για να θεωρηθεί κλειστό το διαμέρισμα.
Ακόμα και σε αυτήν όμως την περίπτωση δεν απαλλάσσονται ολοκληρωτικά από τα έξοδα θέρμανσης. Εξακολουθεί να πληρώνει το 30% της δαπάνης. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν κόψεις την παροχή νερού του λέβητα, που πάει στο διαμέρισμά σου, μπορείς να μην πληρώνεις τίποτα, άσχετα με το αν κατοικείς ή όχι. Υπάρχει νόμος του 2003 που απελευθερώνει την ενέργεια κ απαλλάσει τα νοικοκυριά από την υποχρεωτική συμμετοχή στην θέρμανση της οικοδομής, λόγω φυσικού αερίου ή άλλων εναλλακτικών τρόπων θέρμανσης. Μπορείς να βάλεις airco, ατομικό λέβητα, φυσικό αέριο ή να κάθεσαι στο κρύο, αρκεί να μην έχεις συνδεδεμένη την παροχή του κεντρικού λέβητα της οικοδομής με το σύστημα καλοριφέρ του διαμερίσματός σου. Είχα προβλήματα ανάλογα με γραφείο κοινοχρήστων, που μετά από απειλές που μου έκαναν κ μηνύσεις δεν κατάφεραν τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλο ειναι να μαθαινουμε ορισμενα πραγματα που μας αφορουν, ευχαριστουμε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Ψάξε ψάξε ..και θα τον βρεις ![]() Τον είχα βρει πριν 3 χρόνια όταν είχα πρόβλημα, τον έστειλα στο γρ. κοινοχρήστων και το βούλωσαν κανονικά. Μετά ήρθε ο διαχειριστής κ με ενημέρωσε ότι έκαναν συμβούλιο και συμφώνησαν να βγω από την κοινόχρηστη θέρμανση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μαλλον χωρις να ξερω αν το ξεκαθαρισες πιο πριν μιλας για καταστημα.,. που τα πραγματα ειναι διαφορετικα.,., αν εχω δικιο καλο ειναι να μην γραφουμε ανακριβιες και περδευουμαι τον κοσμο.,., αν κανω λαθος συγνωμη!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για τις ανακρίβειες που λες, δεν έχω σκοπό να μπερδέψω κανέναν, καλό είναι να μην περιμένετε έτοιμες λύσεις κ παραθέσεις νόμων δεν είμαι δικηγόρος ούτε είμαι υποχρεωμένος να ξαναψάξω τα κατεβατά, ας ψάξει όποιος ενδιαφέρεται κ θα το βρει. Εγώ απλά την εμπειρία μου καταθέτω και πάλι το γυρνάτε στην παρεξήγηση. Για να βγάλω άκρη τότε ήρθα σε επαφή με 2 δικηγόρους, και ατελείωτες αναζητήσεις στο νομικό δικαιο. Last edited by JohnGS1100; 03-12-2012 at 15:19. |
![]() |
|
|