![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Χάρη ...
![]() Ωραία δουλειά κ "μελετημένη" ... ![]() Θα υπήρχαν άραγε κλαπέτα που να κατευθύνουν τον αέρα, αριστερά/δεξιά - πάνω/κάτω, όπως τα aircondition ??? .
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλός...! μπράβο..
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά εκει αλλη δουλειά ΔΕΝ εχεις να κάνεις
![]() ![]() ![]() ![]() η πατέντα ωραία!! το ξυλοκούτι ιδιαίτερο ![]() ![]() ![]() μόλις δείς και διαπιστώσεις αν αξίζει (σαν θερμαντική απόδοση) να μας πείς ε? ![]() να βάλεις γωνιές στις <<μπούκες>> να κατευθυνεις τον αερα ![]() τσέκαρε οπως ειπαν και αλλοι ...μήπως τελικά τα εννιά τα κύλινδρα ειναι υπερβολή ![]() Συφωνώ με το dimmer!!(το εχουν κάνει και κάτι φιλοι και εκμεταλεύετε καλύτερα τη φλόγα) Αντε και σε άλλα με Υγεία!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου αρέσει πολύ ως vfm κατασκευή.....
Βλέπω όλα τα "συστήματα" έχουν την ίδια αρχική ιδέα. Ο θερμός όμως αέρας είναι ελαφρύτερος και από το σημείο που απελευθερώνεται, τείνει να πάει προς το ταβάνι.... Ο όγκος αέρα που βρίσκεται κάτω από το ύψος εκπνοής λογικά αργεί πάρα πολύ να θερμανθεί... Γιατί να μην εκπνέει από το κάτω μέρος και το ανεμιστηράκι να δίνει αέρα από το πάνω μέρος ? την ίδια ιδέα ακολουθούν και τα υποδαπέδια συστήματα θέρμανσης που θερμαίνουν το πάτωμα ισχυριζόμενα πως έτσι διαχέουν καλύτερα τη θέρμανση στον χώρο.... Είναι απλά μια υπόθεση εργασίας..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν σκέψη είναι σωστή Βασίλη, αλλά η υψομετρική διαφορά είναι μικρή και δεν νομίζω ότι θα επιρρεάζει την θερμοκρασία, άλλωστε όπως είπε και ο βασόρφα, με μπούκες κατευθύνεις τον αέρα όπου θες...
Εξ άλλου η ροή απο πάνω, μάλλον θα δυσκολέψει την κατασκευή... Last edited by gepol; 14-12-2012 at 10:31. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και πιθανόν να αρχίσει να καπνίζει το τζάκι μέσα στο σπίτι ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δύσκόλο, αν είναι ίδια κατασκευή....έχει να κάνει με την είσοδο του αέρα... και αυτή είναι εκτός τζακιού....
Είναι πιο πιθανό να καπνίσει τώρα ώς έχει, αν οι σωλήνες δεν είναι αρκετά μακριές και σπρώχνουν τον καπνό έξω, μιας και ο καπνός πάει προς τα πάνω, και "γλύφει" το πάνω μέρος της κατασκευής... Last edited by gepol; 14-12-2012 at 10:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη μπράβο!
Κάτι σε CBX 1050 μου φέρνει, αλλά είναι πιο κοντά στους ατμολέβητες της Babcock & Wilcox που είχαν τα παλιά μας αντιτορπιλικά... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελήφθη, ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Είχες δεν είχες πάλι σε γριες την γύρισες την Κουβέντα ![]() |
![]() |