![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ούιιιι !!! να χαρώ τα πατριωτάκια μου.
![]() Θα σας παραλάβω εγώ από το σημείο που θα μου υποδείξετε, για να σας οδηγήσω στο "πάρτι". ΥΓ: Θεωρώ δεδομένο πως θα έρθετε με κουβαδάκι, εεε; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ####τη παει η εκπληξη!!!!!!!!!!!! Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν χιονιζει θα ερθω με την χαιντι....αν χιονιζει θα ερθω με τα ποδια....παντως δεν το χανω!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπυροϊνη
![]() και σοβλάκιον ![]() Μία κράτηση σιλ βου πλε! Αν χιονίζει θα 'ρθομε με έλκηθρο από Θέρμη με τον Jimmako! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Ποιά είναι η χάιντι, ποιος θα βάλει το έλκηθρο και ποιος θα κάνει τον Τάρανδο; ![]() ![]() 6.666, μετά το level1 στο maison, καταλάβαμε πως δε χρίζεις προσαρμογής, γι' αυτό θα μας επιτρέψεις να σε πάμε στο 3. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λιστα συμμετοχων στα εσωτερικα αστεια
1.Sakis 2.Tatoopanther 3.element 4.elias1 5.MOYTΡO 6.Nikos X 7.petros1200gs 8.ΤASOS GS 9.intruder 10.jtnakos 11.iliasvara.. 99% 12.tazman 13.paschalis 14.jimmakos 15.xntinou 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εδω που εχει φτασει τωρα η παρεα... η μπαινεις απο τη πρωτη μερα η μετακομιζεις στα ....Γιαννενα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ουουουου σιξ σιξ σιξ!!!!! Ουουουου!!!!!! Που ναι τα θυμιατηριααααα!!!!! Την τυχη μου μεσα...... Φτου φτου φτου |
|
|||
|
|||
![]()
Ο εξαγνισμός έγινε
![]() στον καφέ με πλήρη επιτυχία Μου 'φυγε ένα βάρος ρε παιδί μου ![]() Αν θέλετε αφήστε με να ψήσω τα σοβλάκια ![]() |
![]() |
|
|