![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ntinopoulos και gsmaniac σαββατο πρωι στα διοδια με τους αλλοι!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Παρακαλώ ΜΗΝ τρoποποιείτε τις λίστες κάνοντας Quote !!! Aπλά γράψτε την συμμετοχή σας σε νέο post !!! . .... και ο καθένας να "μιλάει" ΜΟΝΟ για τον εαυτό του ..... (και να μην αυτοπροσδιορίζεται κηδεμόνας ...άλλων !!!! - ntinopoulos ... ).
|
|||
|
|||
|
πρωτον δεν εκανα quote!
![]() δευτερον εχω γραπτη εξουσιοδοτηση απ τον gsmaniac επικυρωμενη απ την αστυνομια που με εξιουσιοδοτει να μιλησω εξ ονοματος του!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
|
ειρηνη υμην τεκνα μου
![]() ![]() ![]() μην το κανουμε θεμα![]() ![]() ![]() ![]() προτεινω να αναχωρησουμε πιο νωρις,επειδη ο καιρος το μεσημερακι γινεται βροχερος,ενω το πρωι θα ειναι στεγνα.............λεω εγω τωρα![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Φορεστε τα αδιαβροχα σας κι αφηστε τον να ριξει παπαδες........
|
|
|
|||
|
|||
|
εαν φυγουμε πιο νωρις την γλυτωνουμε...............μιλω ωσαν καπταιν τωρα
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως να μαθαίναμε ποιοι θα έρθουν με αυτοκίνητσ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εσυ με αμαξι Παναγιωτη?
|
![]() |
| Tags |
| 1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsforum, gsmoto, αγία λαύρα, πλατανιώτισα, καλαβρυτα, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή στα Ιωάννινα - 18,19,20/9. | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 107 | 12-02-2010 15:42 |
| Εκδρομή στον Βόλο ...(μονοήμερη, διήμερη, τριήμερη ..) | bmwgogagis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 31 | 16-05-2009 15:15 |
| Εκδρομή Βόλου22-24/5 , Ραλλυ Κένταυρος | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 1 | 06-05-2009 13:27 |
| Χωμάτινη μονοήμερη απόδραση στα Άγραφα Κυριακή 22 ή 29-3-2009 | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 05-03-2009 03:39 |