![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρόνια να έχουμε ....
Βοήθεια .... Κατα τη διάρκεια του check (r1200gs 11/08 με 53Κ χλμ) πάντα ακουγοντουσαν 2 ήχοι, ένας ελαφρύς ( αντλία βενζίνης) και ένας πιο δυνατος (μονάδα abs). Εδω και 5 μέρες ο δεύτερος ακούγεται για πολυ λιγότερο. Αν για παράδειγμα κρατούσε 2 sec τωρα 1 και νομίζω οχι και πολυ ζωηρος. Η μπαταρία ειναι οκ. Ενδειξη για φρένα και abs δεν έχω. Καμία ιδέα ; Το γνωστό θέμα με τις καμένες μονάδες ABS έτσι ξεκινάει ; Μπορω να τσεκάρω κατι πριν παμε στο μάστορα ; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εάν δεν είναι εισαγωγείς η μηχανή και είναι πραγματικά 10 του 08 δεν έχεις μονάδα δε συντοπίτη..... κάποιο λάθος κανείς εξάλλου δεν σε προειδοποιεί η μονάδα με τέτοιου είδους σκερτσακια. ...για ξανα δεστω. .. |
|
|||
|
|||
![]()
πρόσεξε για να μην σε μπερδεψω. .......abs έχεις μονάδα που καίγεται δεν έχεις ..........αυτές οι μονάδες ξεκίνησαν να τις βάζουν από το 03 1150 gs/adv μέχρι το 06 σε 1200 gs/adv.....
|
|
|||
|
|||
![]()
και εμένα για παραδειγμα που δεν εχω μονάδα με υποβοήθηση μου εκανε παντα δυο ηχους και απο τοτε που αρχισε να πέφτει η μπαταρία, πότε κάνει ενα πότε κανει δύο πότε δεν κάνει τίποτα, καμιά φορά δεν κάνει και check....
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το γνωρίζω το θέμα
,ο commander ξέρει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τη μετρησω αυριο την μπαταρια αλλα 5-6 φορές που έβαλα μπροστα σε μια απόσταση 5 χλμ ούτε μια φορά δε κωλωσε. Επίσης νομίζω οτι το ρεύμα που τραβάει η μοναδα πρεπει να ειναι πολυ λιγο, εκτός και αν την ωρα που κάνει τον έλεγχο παράλληλα δίνει ρεύμα και κάπου αλλου...
Είχα την εντύπωση οτι κάποιοι την είχαν πατήσει με την μονάδα ABS και σε μοντέλα μετα το 11/2008. |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηλθες στο club !!
|
|
|||
|
|||
![]()