![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιωργη η φωτογραφια τραβηχτηκε!! Αφηνουμε και λιγο χρονο μηπως θελει καποιος να κανει λίγο φωτοσοπ!! Μετα μενει να την εμφανισουμε και να τη σηκωσουμε στο φορουμ ![]() Οι πρασινοι χαρτες ειναι στο σαλονι απλωμενοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου πηρε πανω απο μια ωρα να βγαλω το διημερο..
Γεραματα.. ![]() Ενδεικνυται η χρηση του πρασινου χαρτη Αγραφα της Road ..αν τον βρειτε.. Πρωτη μερα Σαββατο Χ Μαιου 2013 Πρωινη αναχωρηση απο το καταφυγιο με κατευθυνση νοτιοδυτικα προς το χωριο Καρβασαρας. Απο εκει πηγαινουμε μεσω Ελατου στο εκκλησακι του Αγιου Νικολαου εξω απο τα Βραγγιανα. Μπροστα μας βρισκεται η ονειρεμενη αναβαση και το περασμα της Νιαλας. Μετα απο αρκετα -δεκατρια-χιλιομετρα σε απροβλεπτο και δυσκολο τερραιν φτανουμε στη θεση Καμαρια δυτικα του χωριου Αγραφα. Κατηφοριζουμε τωρα! Σταση στο χωριο για ανασυγκροτηση και ανηφοριζουμε για Τροβατο-Βραγγιανα-Λιμνη Πλαστηρα. Μια μικρη παρακαμψη μεχρι τα Επινιανα επιβαλλεται. Αν εχουμε ορεξη μετα το Τροβατο θα παμε απο τη θεση Τρια Συνορα στον Καρβασαρα.(Παλουκιον το μηνα Μαιο). Αν οχι απο εκκλησακι Αγιου Νικολαου προς Μπελοκομιτη. Βραδυνο μασελομασαζ by Argi & Jtnakos προαιρετικον. ![]() Δευτερη μερα Κυριακη Χ+1 Μαιου 2013 Στοχος το Σχιζοκαραβο και να φτασουμε σπιτι στα ορια της σχιζοφρενειας.. Αφου περασουμε τη Φυλακτη ανηφοριζουμε δυτικα και διασχιζουμε το Βουτσικακι. Στη θεση Παλιομανδρι το υψομετρο ειναι 1800μετρα. Τσιγαρο και κουβεντα επιβαλλονται. Διαχιζουμε καθετα το κεντρικο δρομο που ενωνει Μουζακι και Πετριλο και αρχιζει παλι η αναβαση. Στη θεση Σχιζοκαραβο το GPS δειχνει 2184 μετρα. Not bad at all!! Συνεχιζουμε-αν υπαρχει ο δρομος-νοτια προς Πετροχωρι κα Λεοντιτο. Αν καποιοι πρεπει να γυρισουν το βραδυ στην πολη τους απολαμβανουν τον καφε τους κατω απο το μεγαλο πλατανο και σελωνουν τα αλογα. Οσοι τυχεροι εχουν τη Δευτερα ελευθερη μπορουν να ζησουν τη φιλοξενια του απιθανου παπα του χωριου! Μιλαμε για πολλες κρυες μπυρες και υπνο κατω απο το πελωριο δεντρο η εκει γυρω!! Προσοχη! Τα παραπανω ειναι ευκολο να τα γραφεις σχετικα δυσκολο να τα βρεις και κατορθωμα να καταφερεις να τα οδηγησεις. Τα καινουργια χωματινα λαστιχα και η προηγουμενη σχετικη εμπειρια ειναι απαραιτητα για να μην ταλαιπωρηθειτε εσεις και η υπολοιπη ομαδα. Με χαρτη της Αναβασης στο 276 μου, παραλληλη χρηση του χαρτινου χαρτη και αρκετη υπομονη πιστευω πως δεν θα κανουμε ουτε 100 περισσια μετρα. Σημαντικο! Οι ασφαλτινοι φιλοι μπορουν να τριγυρνανε κυριολεκτικα αναμεσα μας απο ωραια ασφαλτινα στροφιλικια και απολαυστικες χωματινες φλαταδουρες! Θα το σχεδιασουν ομως μονοι τους αυτο!! ![]() Παρακληση! Oποιος εχει κατι να προτεινει πανω στη συγκεκριμενη διαδρομη η ακομα και να προτεινει μια ολοκαινουργια δικια του να το κανει και να μην κοντοσταθει ουτε λεπτο!! Αντε τωρα να καταφερουμε να κοιμηθουμε..... ![]() ![]() ![]() Last edited by paschalis; 08-01-2013 at 21:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα χορέψουμε σε ρυθμούς Hard Rock μΕ φαίνεται...
Που τις ξετρύπωσες τις διαδρομές της 2ης μέρας...; |
|
|||
|
|||
![]()
niceee
![]() στον ελατο ειναι το "θερινο" σπιτι του παππου μου και απ οτι ξερω εχει ασφαλτωθει προ λιγο ετων και ειναι προσβασιμος κανονικα!!και εχει και μια ωραια ταβερνα με περστροφες εκει κοντα... αν θελετε ρωταω τυχον λεπτομερεις. πολυυ ωραια μερη ολο ελατα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παλιογεροι Αφρικανοι που δεν ηθελαν να επιστρεψουν απο τα Ελληνικα Βουνα 4 ![]() Η πλακα ειναι οτι κι εγω θα τις κανω πρωτη φορα.. ![]() Απόσπασμα:
Περναμε νωρις απο εκει και δεν βολευει το μενου! Ισως ολο το Καρβασαρας-Ελατος να ειναι στρωμενο πλεον αλλα θα ειναι μια μικρη αναπαυλα στο Hard Rock που λεει και ο Χρηστος! |
|
|||
|
|||
![]()
Πασχαλη στον γογλε μαπ ΔΕΝ φαινεται η διαδρομη για να εχουμε και μια εικονα????
|
|
|||
|
|||
![]()
Σπουδαία δουλειά Πασχάλη !
Εύγε !!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ, γεροί να είμαστε όλοι, μέσα είμαι!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
να δεις που θα μαζευτουμε "πολλες" για την εκδρομη....
|
![]() |
|
|