![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εχουμε και λεμε... Ειναι στην ιδια ακριβως κατηγορια με τo schuberth C3...Προφανως η SHOEI ηθελε να χτυπησει την''τελειοτητα''της SCHUBERTH,και εβγαλε ενα ακρως ανταγωνιστικο κρανος..Ειναι ο διαδοχος του MULTITEC.. Μιας και τα τελευταια 4 χρονια περιπου,για τα ταξιδια μου εχω το SHOEI X-SPIRIT 1,και ηξερα τι παει να πει SHOEI... Το ΝEOTEC ειναι 20 γραμμαρια πιο βαρυ απο C3,για μενα προσωπικα η διαφορα ειναι αμελητεα,και δεν την καταλαβαινεις,ειναι εξισου κορυφαιο σε θεμα ποιοτητας και θορυβου..Το ζελατινακι για τον ηλιο ειναι πιο μεγαλο απο το C3,με αποτελεσμα να καλυπτει καλυτερα και κορυφαιο ποιοτηκα..Εχει περισσοτερους αεραγωγους απο το C3 με πολλες θεσεις... Και αυτο που εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι στα ιδια χλμ στις ιδιες καιρικες συνθηκες,ειναι πιο αθορυβο απο το X-SPIRIT 1! Πλεον το μεταχειριζομαι σαν κυριως κρανος,εντος-εκτος πολης,ενω το σκεπτικο μου πριν παρω flip-up κρανος,ηταν ΜΟΝΟ για μεσα στην πολη...! Οσον αφορα τα flip-up κρανη,αυτο που θελουμε και ζηταμε ολοι μας,ειναι να ειναι οσο το δυνατον ελαφρυ και αθορυβο!Αυτο ακριβως σου προσφερει το NEOTEC!!Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σε ολα,για αυτα που θελω και για αυτα που μου προσφερει! Σου παραθετω και φωτο και απο τα 2 κρανη.. SCUBERTH C3 ![]() ![]() ![]() SHOEI NEOTEC ![]() ![]() ![]() Ελπιζω να βοηθησα..Η επιλογη δικη σου..
Last edited by GO.; 16-01-2013 at 08:42. |
|
|