![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμπέρασμα : Οι <<δεν πληρώνω>> να μετρούν τις <<τζάμπα>> διελεύσεις και το κόστος τους, γιατί μόλις ξεπεράσουν έστω για 1 ευρώ τα 665 …. τους παίρνει ο διάολος (666)!!! ![]() ![]() ![]() Επί τις ουσίας … όσοι παραπλανήθηκαν από το <<δεν πληρώνω>> και πίστεψαν τις ψεύτικες δηλώσεις περί <<παράνομων διοδίων>> … διαπιστώνουν σιγά –σιγά ότι θα πληρώσουν και με το παραπάνω … πολύ παραπάνω … ![]() Τόσο στις δικαστικές αίθουσες όσο και στους κλητήρες, δικαιολογίες του στιλ <<τα έργα δεν έχουν τελειώσει>> ή … ... <<το μέγκα πήρε δάνειο>>(!!!) δεν πιάνουν. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εξάλλου, όπως ειδές οι οφειλές θα πληρωθούν και στο 20πλασιο. ![]() Που είναι το <<δεν πληρώνω>> τώρα ![]() Ετοιμάζει ... έρανο συμπαράστασης για τους καταδικασθέντες? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πιστευω οτι πολλοι απο εδω προσπαθουμε να ειμαστε σωστοι αλλα υπαρχη και η στιγμη που αγανακτεις και ισως κανεις πραγματα απλα και μονο για να δηλωσεις την αγανακτηση σου , γιατι να ειναι ο απλος πολιτης που συνεχεια καλειται να πληρωση και οι επωνυμοι να ακους συνεχεια οτι την γλιτωνουν με ψιχουλα ............. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά. Τι φταίει ο άνθρωπος. Ένας μεροκαματιάρης ταξιτζής είναι. Όπως όλοι μας ιδρώνουμε για το μεροκάματο(αν το βρούμε και αυτό). Μην του την πέφτουμε και εμείς από πάνω
![]() ![]() ![]() Άλλωστε πίστεψε κάποιους που υπόσχονταν στα κανάλια οτι δεν πρέπει να πληρώσει κανείς.(το γνωστό κίνημα δεν πληρώνω) Όλοι το πιστέψαμε ![]() υγ. εγώ έχω αρχίσει να πληρώνω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εάν γνωρίζεις το παράνομο της πράξης και εν συνειδήσει πράττεις αναλαμβάνοντας το κόστος των συνεπειών … κανείς δεν θα σου υποδείξει τι να κάνεις τα λεφτά και την περιουσία σου… οπότε …Ο.Κ. ![]() Εάν όμως έχεις πλανηθεί από ψεύτες ώστε να πράξεις χωρίς την γνώση των συνεπειών ή χειρότερα εάν είσαι ενσυνείδητος ψεύτης που σκόπιμα παραπλανείς άλλους και τους προτρέπεις σε παράνομες πράξεις… έχει κάποια διάφορα, δεν νομίζεις??? Απόσπασμα:
Εάν έχει πλανηθεί υπάρχει τρόπος να βγει …κερδισμένος ! ![]() Δεν εκφράστηκε κάποιος, ούτε εγώ, εναντίον του. ![]() ![]() .... εναντίον όσων προέτρεπαν σε παράνομες πράξεις ΧΩΡΙΣ να αναφέρουν τις συνέπειες …πολλές (τόσο εγώ όσο και ο Γιώργος). ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως και οι δυό σας κάθε φορά που αυτό το δίκαιο κράτος επιβάλει πρόστιμα σε κάποιον μεροκαματιάρη , δείχνετε να το απολαμβάνετε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λάθος καταλαβαίνεις.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι γινεται οταν καποιος δεν πληρωσει ενα προστιμο στην Ελλαδα ?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|