![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καλημερα φιλοι
εχω ενα θεμα με το abs,συχνα μου βγαζει σφαλμα στο ξεκινιμα.μετα χρειαζετε reset και δουλευει κανονικα.το εχει επαναλαβει αρκετεσ φορες αλλα τωρα τελευταια δεν μου το κανει.δεν ειναι μπαταρια γιατι μολισ βαζω μπροστα τα λαμπακια αναβουν κανονικα και στο ξεκινιμα αναβοσβηνει το ενα.το μηχανακι ειναι R1150 GS 2002.ευχαριστω!! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορεις να βάλεις έστω κ για λίγο μιά νέα μπαταρία?
Πρέπει να αποκλειστεί 100% η μπαταρία κ ο μ'όνος τρόποςείναι αυτός! Μετά μονάδα |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ πολύ φίλε,θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα!
Σαν δεύτερη σκέψη "καθάρισμα μονάδας" - αλλάγη υγρών δλδ... |
|
|
|||
|
|||
|
Βασικά ελπίζω να έχεις διαβάσει ότι τα υγρά της μονάδας χρήζουν αλλαγής κάθε χρόνο αν δεν κάνω λαθος. Το αλλο που ειναι πιθανόν να σου συμβαίνει ειναι να έχεις φθορα στα τακακκια και να έχει πέσει η στάθμη των υγρών σε κάποιο δοχείο, μπρος η πίσω. Συμπλήρωσε και δες τι κάνει, αλλα αν δεν έχεις αλλάξει υγρα ποτέ θα σου πρότεινα να το κανεις. Συμβάλλει και στη διαρκεια ζωης της μονάδας abs.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εαν εχεις αποκλεισει την περιπτωση τις μπαταριας μπορει να ειναι κανενας σενσορας του ABS. Εγω ειχα τα ιδια συμπτωματα με εσενα πριν κανενα χρονο και ευθυνοταν ο πισω σενσορας που ειχε ερθει η ωρα του για αλλαγη. Μετα απο αντικατασταση του ολα ΟΚ. Σε μηχανη R1150GS ADV 2002 με ABS χωρις servo. Aν δεν κανω λαθος πρεπει να φοραμε την ιδια μοναδα. Δεν χαλαει τοσο ευκολα απο ελειψη αντικαταστασης υγρων οπως οι μοναδες με servo, αλλα καλο θα ηταν να τα αλλαζεις μια φορα τον χρονο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Την γριούλα μου την έχω πάρα μα πάρα πολλά χρόνια και έχω βιώσει όλους τους πιθανούς "προβληματισμούς" της..
Κατ'αρχάς πρέπει να τσεκάρεις με το μηχάνημα που συνδέεται με τον εγκέφαλο να δεις τι σφάλμα σου βγάζει.. Πιθανών να είναι και σένσορας όπως προανέφερε ο αγαπητός afias.. Έχω αλλάξει και σένσορες και καθάρισμα έχω κάνει και έχω βρει την υγειά μου... Είναι πολλές οι αιτίες αλλά στα μοντέλα σαν τα δικά μας συνήθως λύνονται όλα τα προβλήματα στο abs... |
|
|
|||
|
|||
|
πολυ χρησημες οι πληροφοριες.σας ευχαριστω ολους!
|
|
|
|||
|
|||
|
Το ίδιο θέμα έχω, μπαταρία είναι...
|
|
|
|||
|
|||
|
δείχνει και η μπαταρία κάτι τέτοια θέματα αλλά για μένα είναι ο εσθητηρας του πισω τροχού.......αυτός μαζεύει και την ποιο πολύ μπιχλα και τα κάνει καμία φορά......
πέρσι στο ταξίδι που εκανα μετά από μια μεγάλη μπόρα που συνάντησα στο δρόμο ....την επόμενη μέρα μου το έκανε ....σταμάτησα έσβησα και ξαναβαλα και όλα καλά.......ξέχασα να πω η μηχανή είναι του 03 με ιντεγκραλ. .. Last edited by commander; 16-01-2013 at 15:15. |
![]() |
|
|