![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σε καλα φιλε Γιαννη
![]() Μολις μαζεψω αρκετο υλικο θα αρχισω τις ερωτησεις να σε σιγουρος ![]() Εχω ακομη καιρο... Παρα ταυτα παιζει να ακολουθησω κατα γραμμα το δρομολογιο σας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ας βαλω κι εγω επ ευκαιρια καποιες φωτο του ταξιδιου μιας και το ξαναζεστανα με αφορμη τον φιλο tazman!! ![]() Η Αναχωριση απο τα Χανια ![]() ![]() Καφεδακι με Στεργιο (phoenix) λιγο πριν βγουμε απο Αθήνα! ![]() Φτασαμε στην πανεμορφη Κερκινη με τους φιλοξενους ανθρωπους της! ![]() ![]() ![]() ![]() Η πανεμορφη λιμνη Κερκινη!! ![]() ![]() ![]() ![]() Επομενος προορισμος Βελιγραδι αφου φτασαμε αρχισε κι εριχνε καρεκλες! ![]() ![]() ![]() ![]() Σταση στο Novisad για καφεδακι πανω στο Δουναβη! ![]() Serbia Refuel!! ![]() ![]() ![]() Φτασαμε στην πανεμορφη Βουδαπέστη οπου κατσαμε 3 μερες!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επισκεψη για καφεδακι στην λιμνη Balaton την μεγαλυτερη της Ευρωπης! ![]() ![]() ![]() Επονενη σταση Μπρατισλάβα Σλοβακια!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπρατισλαβα συνεχεια!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ολα στο κοκκινο!! ![]() ![]() Νυχτοπερπατηματα τα ελευθερα αγορια στην Μπρατισλαβα!! Εξαπλωση του ελληνικου πολιτισμου και γνωριμια του με τους ντοπιους!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επομενη σταση Vienna!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περασμα απο την ομορφη Σλοβενια... ![]() ![]() ![]() Και φτασαμε Κροατια και λιμνες plitvice!! Απιστευτος υγροβιοτοπος!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε να ταξιδέψουμε πάλι.
spitiko |
|
|||
|
|||
![]() Plitvice lakes συνεχεια!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μετα απο το Sibenic εγω πηγα και λιγο Split ![]() ![]() ![]() ![]() Tην επομενη μερα επισκεφθηκαμε το Dubrovnic!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εν συνεχεια μειναμε στο Κοτόρ Μαυροβουνιο!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και τελος αφου περασαμε την Αλβανια με 40 βαθμους στα βουνα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και απο εδω ο δρομος της επιστροφης εντος Ελλαδας περασμα απο την τεχνητη λιμνη Πολυφυτου μετα την Κοζανη ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτα!!! Χαιρομαι που μου ξαναθυμισε το ταξιδι ο φιλος tazman οτι χρειαστεις εδω ειμαστε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επίτηδες το κανεις...να τρελαθούμε!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας ξεκινησω τις ερωτησεις φιλε Γιαννη
![]() Γιατι δεν μπορω αλλο...με την υπομονη δεν τα παω καλα,μετα απο τετοιες φοτωγραφιες πως να κανω αλλωστε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απ'οτι βλεπω φιλε Γιαννη με καλυπτει πληρως το ταξιδι σας και παιζει να πατησω ακριβως στα δικα σας χναρια...
Ερωτησεις: ![]() -Η προτεινομενη διαδρομη που εσεις κανατε..ειναι με βαση επαρχιακους δρομου η αυτοκινητοδρομους? -Καποια ξενοδοχεια - καταλυματα που μεινατε ευχαριστημενοι ( value for money ) παντα. Τα οποια μαλλον επιλεχθηκαν και με βασικο χαρακτηριστικο το parking φανταζομαι ![]() -Αξιοθεατα που δεν πρεπει να χασεις σε καθε πολη,και σε ποια απο ολες χρειαζεται να χαλαλησεις 1 ισως και 2 παραπανω μερες ![]() -Τι παιζει με τα διοδια και τι να προσεξω ? -Υπαρχει καποια πολη που πρεπει να προσεχω ιδιαιτερα λογο του οτι τα πραγματα ειναι περιεργα...για μια απο αυτες οπου εχω ακουσει διαφορα ειναι το βελιγραδι ![]() Και οτι αλλο εχεις εσυ να μου προτεινεις,η οποιοσδηποτε αλλος συμφορουμιτης εχει καποια ομορφη εμπειρια σε καποια πολη απο αυτες. Η και κοντινες που αξιζει να δεις... ...To Be Continued |
![]() |
|
|