![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλους τους κόβουν απο απαγορευτικό και άλλους απο υπερβαρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....................
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πούμε η Λίτσα elim μας αφησε αφωνους αφού μας κέρασε ολο το τραπέζι για αυτό άλλη μια φορά Gs forum
Λίτσα και πάλι σε ευχαριστούμε ![]() ![]() Και η επιστροφή για τον γυρισμό επίσης φανταστική ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε ,,,,,
Λιτσα σε ευχαριστούμε να είσαι καλα Και σου. Υποσχόμαστε πολλές βόλτες ... Και σε περιμένουμε στην Μακεδονία ![]() Sent από δώ.... |
|
|||
|
|||
![]()
Τα παιδιά πανε μεσημέρι για ύπνο και οι non stop στο γήπεδο ΟΦΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Νάστε καλά για τα καλά σας λόγια.
Ομως εγώ σας ευχαριστώ όλους γιατί σήμερα μου δώσατε μεγάλη χαρά. ![]() Μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια εκδήλωσή σας, προπάντων να σας γνωρίσω από κοντά και να διαπιστώσω πόσο ξεχωριστή παρέα είσαστε. Τώρα μπορώ να πω κι εγώ "Να γιατί GSFORUM" Να περνάτε καλά ,πάντα όρθιοι, και να είστε πολυγραφότατοι για να μπορούμε να ταξιδεύομαι μαζί σας . Καλή συνέχεια ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λιτσα εισαι ψυχη Δ Ι Α Μ Α Ν Τ Η απο που να ξεκινησω ....απο την υποδοχη που μας εκανες?? απο τα ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ σκαλτσουνια??απο τα μιζηθροπιτακια με το μελι????απο το ΠΑΝΤΑ χαμογελαστο σου προσωπο???
να ξερεις οτι εχεις κερδισει τις καρδιες μας....ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ![]() ![]() σου ευχομαι να παραμεινεις ετσι αγνη και γελαστη και ο Θεος να σου ανταποδιδει την καλοσυνη σου... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() καλα να περνατε.....!!!
|
![]() |
|
|