![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και μενα μου κανει εντυπωση πως πολλοι ανηκοντες σε ομαδες υψηλου κινδυνου ![]() ![]() Ειναι αληθεια οτι οι μοτοσυκλετες εχουν οριο τα 80 χλμ παντου και τα παραπανω ισχυουν με αφετηρια το οριο αυτο? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάτα στην παραπομπή μου και θα δεις όλα τα ανώτερα όρια ταχύτητας, ανάλογα το όχημα και τον δρόμο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πάντως εγώ τα "ακούμπησα" πριν από ένα μήνα. ![]() Στην Περιφερειακή Υμηττού, κινούμενος από Αγία Παρασκευή πρός Α.Ο. με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, μετά την έξοδο από ένα μικρό τούνελ υπάρχουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μία ΛΕΑ οπότε και το όριο ταχύτητας είναι 70 χαω. Στο σημείο αυτό μου έδειξαν φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας οι οποίες ήταν και πανοραμικές αλλά και εστιασμένες πάνω στον αριθμό κυκλοφορίας με κατεγραμένη ταχύτητα 129 χαω. Να σημειωθεί οτι ήμουν δίπλα σε αυτοκίνητο άλλά η φωτό έκανε αυτόματο zoom μόνο πάνω σε μένα που προσπερνούσα το αυτοκίνητο. Το πρόστιμο 350€ ![]() Να σημειωθεί οτι η παράβαση καταγράφηκε τον Μάιο 2012, 09:11 που πήγαινα στην δουλειά ψιλοκαθυστερημένος και είχα ξεχάσει να "κόψω" στα σημεία που είναι οι κάμερες. Από εδώ και πέρα σας βεβαιώ ότι δεν θα ξαναξεχάσω!! ΚΑΜΕΡΕΣ!!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα στο υψος αλφα με φωτογραφησε μολις 200ρησα.......
Ετσι και πεσει φωτο στανταρντ πευτει κληση; η υπαρχει ελπιδα; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
... ...Καμία !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μιας και ο καλος μου φιλος Δημητρης περασε με το RΤ του με 160 μπροστα απο τη φωτοκαμερα κι ενω το οριο ηταν 130 χλμ/ωρα ![]() Επικοινωνια με φιλους και μαθαινουμε οτι ναι μεν φωτογραφιζει αλλα δεν εχουν ακομα αποφασισει ποιο τμημα θα διαχειριστει το υλικο και θα κανει τις σχετικες ενεργειες μηνυσεις κλπ. Μπηκαμε στο 2013 κι ακομα να αποφασισουν. Κατι μΕ λεει οτι τη γλυτωσε ο Μητσος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το δίπλωμα δεν στο πήραν για 60 μέρες?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι ο Αξιωματικός Υπηρεσίας που με δέχτηκε ήταν αγενής και με αντιμετώπισε με στύλ "Τι θές τώρα! σου κάνω χάρη ακόμα και που κάθομαι και σε ακούω" ![]() Τές πά. |
![]() |
|
|