Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από portman
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΘ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΛΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.. ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.. ΕΙΜΑΙ 34 Κ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΣΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !!! ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο "ΜΑΓΚΑΣ" ΠΑΤΕΡΑΣ (ΠΟΘ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ, 'Η ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΕΞΩ ΣΑΝ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ) ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ "ΑΝΤΕ ΓΑΜ.." ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.. ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..
|
ΟΧΙ, ΠΛΑΚΑ
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ!!!!!!! Αν θελουν να περπατησουν στον δρόμο μεγεια τους και χαρά τους!!(πρωτα κοιταξε όμως αν ΜΠΟΡΟΥΝ να περπατησουν στο πεζοδρόμιο). ΕΓΩ όμως που, ΘΕΛΩ, και ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ, που ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ, που ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ, ΑΠΑΙΤΩ τα λιγα πεζοδρομια, οι λιγοι πεζοδρομοι και πλατειες να ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδεια απο καθε ειδους τροχοφόρο, και σε αυτα περιλαμβανονται ΚΑΙ οι μοτοσυκλέτες!!!! Δεν με νοιαζει που θα την παρκαρετε/ω, 50 στενα και 18 τετραγωνα μακρυτερα.......δεν με νοιαζει!!!!
''Ειμαι αναπηρος σε αναπηρικο καροτσάκι και ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ μπορω να κυκλοφορησω ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΩ διότι υπάρχετε ΕΣΕΙΣ (ο εαυτος μου δεν εξαιρειται) που ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ!!!!!!!''
Μεχρι λοιπόν να φτιαξουμε ως ανθρωποι θα επικροτω καθε προσπαθεια αποτροπης της οποιαδηποτε αρχης ειτε αυτο λεγεται κληση, ειτε αφαιρεση πινακιδων!!! Κι ας ειμαι κι εγω ενας απο εσας!!!!! Δυστυχως ο Ελλην μονον ετσι μαθαινει!!!!