|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!! Απόσπασμα: 
     | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!! Απόσπασμα: 
 Ξεκινανε τα πρωτα μετρα κ παμε και παμε κ παμε εχουν περασει καμια 200αρια κ γυρω μονο ΠΕΤΡΑ  κ σκεφτομαι μηπως να την κανω με ελαφρα....  κ πριν προλαβει να απαντησει ο εγκεφαλος μου...γυρναω καφαλι κ βλεπω SLIV k κ ακουω να λεει :χαλαρωσε μητσο μην εισαι σφιγμενος βαλε 2α κ το μηχανακι θα παει μονο του......τωρα τι να πω οτι σκεφτομουν το ιδιο?? αντε λεω λιγο ακομα, αντε λιγο τα ποδια ετσι κ αντε το σωμα λιγο αλλιως....κ οοοο μανουλα μου.Κ Σκετομαι ετσι θα ειναι ????  κ ακουω απο πισω τον sliv ωραιος ωραιος συνεχισε..., Οοοοοο ρε παναγια μου ,αλλοι ειναι στο αλλου φαν παρκ κ εγω στην πεντελη με τον sliv πισω ,που αμα ειχα καθρεπτες παιζει να τον εβλεπα να χασμουριοταν κιολας....sliv θα πεσω ρε, η μηχανη ρε.....ΔΕΝ ΠΑΘΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ συνεχισε....κ συνεχισα κ εγιναν κ αλλα.... κ απο τουμπες 2 σε πετρες 2-3 λασποχωμα 1 σε κατι κλαδια...κ παει λεγοντας.... Υ.Γ (Mετα το τελος των κομματιων) SLIV:θα ξαναερθεις μακακα... -ναι ρε θα ξανα ερθω -οχι ναι κ σου πα μου πες sliv θα ξαναερθω...να ειμαστε καλα κ θα ξανα ερθω..             ΑΔΕΡΦΕ....  !!!! | 
| 

| |||
| 
 | |||
  ............   | 
| 

| |||
| 
 | |||
  Για να μάθουμε πρέπει να το δοκιμάσουμε και ξανά και ξανά...  Αρχή είναι ακόμη ... (Δημήτρης κίτρινο GS, συχνά πίσω ή μπροστά σου ...) ... με το καλό και στα επόμενα!!    | 
| 

| |||
| 
 | |||
   | 
| 

| |||
| 
 | |||
    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!! 

Ενα μικρό βιντεάκι από την διαδρομή !!!   Last edited by yns; 28-01-2013 at 01:44. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!! Απόσπασμα:  Μπράβο ρε παιδιά, το χώμα είμαι πώρωση, δεν βλέπω την ώρα να απολαύσω τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας!!   | 
|  | 
| 
 | 
 |